Előző életből megmaradt dolog?
Nem is tudom hova írjam ki ezt a kérdést de mivel a reinkarnációval kapcsolatos gondolom itt találok válaszokra!
Szóval a lényeg az hogy voltam pár évvel ezelőtt jósnőnél és ő azt mondta előző életemben kuruzsló,boszorkány voltam,hatalmas képességem volt amit rosszra fordítottam!Azt mondta ne nagyon átkozódjak mert fogós nagyon!
Elég szkeptikus vagyok,viszont a reinkarnációban hiszek!
Nos a mostani múltam tökéletesen elmondta a jós(szám tátva maradt),viszont a jövőből semmi nem jött be!
Azóta eltelt pár év és vissza gondolva akiket elátkoztam így vagy úgy mindegyikkel az történt!
Tényleg áthozhatja az ember a képességét az új életébe ilyen szinten?
Ha esetleg itt nem foglalkoztok ezzel a dologgal,hova írjam ki ezt a kérdést?
Köszönöm a válaszokat!
Az elöttem valaszolo altal irtakon kivül meg csak a magad erdekeben is. Korabban irtam ezt, ezert: "Azert erdemes meggondolni a gondolataidat, szavaidat, tetteidet, mert amit adsz, hosszu tavon azt kapod vissza."
Akar nyerhetsz is belöle, masoknak es egyben magadnak is jot tehetsz.
Nem hiszek ebben a "vissza száll" dologban,mégpedig azért mert nem vagyok velejéig romlott!Tehát attól hogy egy két embert a pokolra kívánok,néhánynak azért szívből tudok jót is kívánni és segíteni ha jónak látom!Így kiegyenlítem a mérleg nyelvét és pont!
Az meg hogy egy hajléktalan vagy vak idegen mit szenved hogy őszinte legyek nem érdekel és ezzel még több mint 3 milliárd ember is így van,így ettől sem fogom magam sz*r embernek érezni!
Ja és nekem se kíván senki házat,meg gyereket meg egyéb csudi jó dolgot,így én miért is tenném?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!