A lélek mikor választja ki a leendő szüleit? És mikor költözik be a testbe? Hogy történik ez?
Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel könyvek.
Ha érdekelnek ezek a témák ajánlom.
Én meg inkább a Bibliát ajánlom.Jézus Krisztus az út, az igazság és az élet! Az ezoterikus gondolkodás tévútra visz, nincs szent könyv, minden relatív,minden belefér, az egyik így írja, a másik úgy...
Inkább a Megváltót keresd, hozzá imádkozz, s menjél keresztény gyülekezetbe! Ezáltal is kapuk nyílnak meg, ez az út is nagyon érdekes.Isten áldjon meg!
A lélek kedvesem nem választ szülőket, a lelket a szülők teremtik a szerelmi aktusuk közben. A lélek nem költözik be a testbe hanem benne van mint energia kezdemény és együtt fejlődik a testtel.
Jobban tennéd ha a modern-kori biológiát tanulmányoznád és nem az antik babonaságokat mit gondoltál mitől fickós a spermium? Vagy miképp zárkózik el megtermékenyítés után a petesejt a többi ott ólálkodó fickó" elől?
Mert az apai ivarsejtben és az anyai ivarsejtben ott van a lélek kezdeménynek elektromos feszültsége épp úgy, mint minden amit őseiktől ők is örököltek mint memóriát, kódokat, hogy Te milyen fazon legyél --de ha elhiszed a sok ókori sületlenséget --ne hogy patkánynak, vagy hangyának szülessen az utódod... mert ezt is tartalmazza az a sok indiai marhaság, hogy etetik a patkányokat, elsöprik az útból a hangyákat--mert HÁTHA valamelyik rokonuk...!!
Ezt a patkányos dolgot én is olvastam.
Minden megközelítés érdekel, mert annyira hihetően leírják így a dolgokat, meg úgy is, hogy az ember már nem tudja, miben higgyen. Ha elindul a hitem az egyik irányba, mert valami meggyőzőt hallottam, akkor jön rá egy cáfolat, ami szintén nagyon hihető.
Nem tudom, mi a valóság, de szerintem nincs ember a földön, aki pontosan tudná.
Mindenesetre érdekes dolgok ezek.
A mami válasza tökéletes.
Ma divat lett a középkori babonákban hinni. Sok sarlatán "tudós" pedig kihasználja ezt, és ebből meggazdagszik.
Azok hisznek a reinkarnációban,akik a mostani életük gondjait nem tudják megoldani. Egyszerűbb számukra azt hinni,hogy az előző életük tettei miatt bűnhődnek.
Bizonyíték nincs és nem is lehet,mert még senki nem jött vissza a halála után,hogy beszámoljon erről. (Csak hisznek egyesek a szellemekben)
Józan ésszel kell gondolkodni,nem babonákban hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!