Hogyan lássam az aurákat vagy az emberek gondolatait, problémáit?
"nincs olyan ,hogy aura látás..."
:D
Gyakoroltad már?
Nem hiszem...Majd ha egy hónapig gyakorlod minden nap úgy, hogy elhiszed, hogy létezik az auralátás (mivel ha gyakorlás közben arra gondolsz, hogy ez milyen h*lyeség akkor semmire se mész vele) és akkor se lesz semmi, akkor majd mondhatod...de addig...
Nincs aura látás.
,,(mivel ha gyakorlás közben arra gondolsz, hogy ez milyen h*lyeség akkor semmire se mész vele) "
Amúgy sem mész semmire, csak legfeljebb bebeszéled magadnak.
Épp az a baj, hogy aki állandóan azt mondogatja magában, hogy ennek léteznie kell(!) azt nem lehet meggyőzni az igazságról:-))Aki hinni akar az hinni is fog, minden épp eszű érv ellenére.
"Amúgy sem mész semmire, csak legfeljebb bebeszéled magadnak.
Épp az a baj, hogy aki állandóan azt mondogatja magában, hogy ennek léteznie kell(!) azt nem lehet meggyőzni az igazságról:-))Aki hinni akar az hinni is fog, minden épp eszű érv ellenére."
Okoska...Tegyük fel, hogy nincs auralátás:Szerinted ha évekig azt mondogatod, hogy létezik auralátás, akkor ha egyszerűen kinyitom a szememet és minden körül aurát fogok látni...Elvagy tévedve...
Inkább azt mondanám, hogy a hitetleneket nehéz meggyőzni az igazságról...
Szerinted a Jézust ábrázoló képeken mi az az aranysárga dolog a feje vagy a teste körül? Elfolyt a festék mi :D Az az, hogy arany színű az aurája...Mert a festők (akik az eredetiket festették látták az aurákat...
Nem foglak győzködni az igazságról, nem nekem lesz a bajom, hogy te nem akarod az aurákat látni
De rájössz te is mind mindenki a földön mindenre hamarosan...
A festők nem láttak aurákat:-))Az a folt egy jel, egy logo.
Csupán jelezni szerették volna, hogy nem egy egyszerű földi halandó képét festették meg. Ennyi.
Arra,hogy nincs ezer tudományosan igazolt magyarázat és bizonyíték van.
Arra, hogy van: semmi.
Nehéz lesz megtanulni a nemlétezőt. Lehet kísérletezni különböző árnyékképekkel, látászavarokkal, hőkamerával, fotómontázzsal, szemtrükkel, kameratorzítással de ezek nem bizonyítékok...
Kedves Kérdező!
A makacs h*lyékkel nincs mit tenni!
"Az egyiptomiak sem láttak aurákat"
Képzeld el, hogy nagyon is igen! Sőt...Szerinted a piramisokat hogyan építették? Én nagyjából tudom...a nagy tudósok meg találgatnak...Kérdezd már meg őket, hogy hogyan épültek...Válaszuk: Fogalmuk sincs...
(Vagy megpróbálnak valami olyan magyarázatot amik a jelenlegi fizika törvények megengednek de ezek a magyarázatok egyenlőek a semmivel).
"Arra,hogy nincs ezer tudományosan igazolt magyarázat és bizonyíték van. "
Csak tudod azt az ezer bizonyítékot olyanok mutatták be akiknek fogalmuk sincs az ezo-ról...Ha megmondanám nekik, hogy hogyan épültek az piramisok elmebetegnek tartanának, ahelyett, hogy elhinnék...Ezeket nevezheted tudósoknak...
"Arra, hogy van: semmi. "
Persze-persze...Természetesen...Nehogy elhiggyétek a h*lyék találgatásait, még, hogy auralátás...
:D :D :D
"Ezért akarom megtanulni,mert kíváncsi vagyok,hogy létezik-e."
Ha túljutsz a nehezén ( következő pár hónap), !akkor! már könnyen menni fog...A nagy változások után már megszokott dolog lesz újra az auralátás és az egyéb képességek, amik a piramisépítés vagy Atlantisz korában voltak...
(De persze a tudósok még mindig nem tudják, hogy mi merre, és azt is tudom, hogy az okos aki a kérdező előtt is most röhög, hogy milyen h*lyeségeket írok...De várj pár hónapot és rájössz, hogy ezt nagyon rosszul tetted... :D)
Barátom (=Kérdező) remélem te részese leszel az új világnak!
Utolsó válaszoló !
Hogy érted,hogy "új világ" ? Nem ismerlek,de nagyra tartalak.Kérlek válaszolj ! Ha nem szeretnél itt,akkor írj kérlek privát emailt ! Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!