Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A karma törvényében lehet hiba?

A karma törvényében lehet hiba?

Figyelt kérdés

A teremtés hibázhat vajon?

Én hiszek az ok-okozat törvényben, azaz, hogy minden pofont visszakapsz a élettől, legyen az negatív vagy pozitív dolog, amit adtál, az biztos, hogy nem marad szótlanul.

A halállal úgy vagyok, hogy nem feltétlen negatív dolog, sőt, szerintem nem is kéne úgy beállítani, hisz a halál az élet természetes része, két oka lehet: már elvégezte az illető a dolgát a fizikai síkon, abban az életében vagy pedig a karmája miatt hal meg pl. egy balesetben. Tehát erre alapozva nincsenek 'ártatlan áldozatok'.

Ez eddig szerintem teljesen elfogadható, ha belegondolunk a józan ész is ezt diktálja.

De ha azt mondom, hogy Hirosima, Chernobyl vagy Auswitz, akkor az összes áldozat tényleg halált vagy rokkantságot érdemelt? Akár az állatokat és a növényeket is beleértve, bár rájuk nem tudom, hogy hogy hatnak a karma törvényei.

Mit gondoltok?

2011. szept. 25. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

"hatalom"

Letezik fizikai es lelki hatalom! Az nem art az emberisegnek, ha testi-lelki tisztasagban igyekszik leelni a foldi eletet pl., azert, hogy ne halmazzon fel karma tartozast! Torvenyek!

2011. szept. 25. 23:49
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

A karma törvénye tévtan.

Megérkezel a saját választásod szerint erre a világra, hogy tanulj és játssz, majd visszatérsz a közös tudatba, mely a tapasztalataid által gazdagodik.

Ha esetleg ismét összeáll a mostani énedhez hasonló "én", az ismét választ, hasonló, vagy teljesen eltérő utat.

Az "előző életek", és a bennük tett utazások nem az egyéni, hanem a közös múltba vezetnek vissza, abból merítenek, aszerint, mire van épp szükséged, mire vagy épp nyitott. Ezáltal lehet akár az is, hogy a kutakodók ugyanazt az életet élik meg a regressziós hipnózisban.

2011. szept. 26. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
A regressziós hipnózisban nem a megélt korábbi életet éli meg senki, hanem azt ami elképzel,hogy milyen lett volna ha korábban élt volna. Sajnos ez van, sajnálom ha a tények nem érdekesek, de reinkarnáció nem létezik, a karma is kamu.
2011. szept. 27. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:
97%

Karma? A természeti katasztrófák azért vannak, hogy megbüntessenek embereket, esetleg népcsoportokat?

Szerintetek mi az ember ezen a bolygón?

Még annyi se, mint nekünk egy hangya.

Csak a hangya nem épít bolyt a tenger fenekére.

Repülőket építünk, utazunk velük, ha pedig az egyik lezuhan, okoljuk az Istent vagy a karmát.

Pontosan tudjuk azt is, mik azok a törésvonalak, mégis építünk föléjük reaktort. Ha pedig esetleg felrobban, akkor sem mi vagyunk a hibásak, hanem mindenki más.

Chernobyl-lal ugyan ez a helyzet. Ami meg Auswitz-et illeti: őket sem az Isten ölte meg, hanem emberek. És nem konkrétan a németek, hanem az angolok és az oroszok is.

Tudták, hogy mi megy azokban a táborokban, mégsem bombázták le legalább az oda vezető síneket. Drezdára bezzeg jutott lőszer rendesen.

Legalább húszezer éves faj vagyunk. Nem az Isten, de még csak nem is a karma tehet róla, hogy az elmúlt 20.000 év alatt odáig jutottunk el, hogy dárdák helyett rakétákkal dobálózunk.

2011. szept. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!