Mostanában miért majdnem mindenki angyal, csillagember, kobold, fényember, lélekváltó, tündér, jós, boszorkány, táltos, látó, médium, indigó ember, kristálygyerek és társai?
Szinte majdnem mindenki tudja az előző életét, mindenki magas szinten rezeg.......
Én meg csak nézek ki....ezek az emberek honnan szedik ezeket? Divat ez vagy valamiért különbnek, különlegesebbnek, képzelik ettől magukat?
Szerinted.
De hát azért is kellenek szkeptikusok, mert hát ugye nem lenne mit megcáfolni.:)
Köszi kérdező:-) Szerintem sem írtam baromságokat.
Az általad említett , úgymond ,,tapasztalók" egy másik, nagyon apró csoportja a hívőknek. Ők képzelődhettek, lehetett agyi vagy észlelési problémájuk, aminek ezer oka lehetséges. Legtöbbször később be is bizonyosodik mindről a valódi ok, de arról persze nem vesznek tudomást a ,,beavatottak". De ha épp átverés, szemfényvesztés áldozatai az sem kizárt az előbb említett üzleti irány miatt például. A többségre mégis inkább a korábban írt önigazóló, titokzatosságra és beavatottságra vágyó személyiség a jellemző.Akik a szerintük megoldhatatlan kihívások alternatívájiba menekülnek és támogató közösséget keresnek ezekhez a fantáziatermékekhez.
Ja igen ilyenkor mindig az jön, hogy biztos drogos ezért hallucinált, agyi gondok stb..:)
Én válaszokat kerestem, meg is találtam.
Ez most olyan, mint a homoszexualitás. Van aki hangoztatja, hogy ő igen az, és van aki nem. Az utóbbi az igazi.
Nem kell senkinek sem tudnia róla, elég ha te tudod mit érzel. Én érzem gyerekkorom óta, márpedig gyerekként fogalmam sem volt, hogy milyenek is lehetnek az emberek, vagy a világ amiben élek. De még is tudom, hogy ezt éreztem már 5-6 éves koromtól kezdve.
Azon kívül az, aki soha nem tapasztalt semmit könnyen foghatja rá arra, hogy igen hallucinált, biztos csak az agya tréfálta meg. Könnyű ezeket leírni, de ha te is ott lennél már nem cáfolnád meg. Mindegy, hogy mi de voltak dolgok és vannak is sőt lesznek, amiket soha nem fog tudni megmagyarázni az ember főleg nem olyan dologgal, hogy megint biztos csak az agya viccelte meg.
Ezek mellett nem lehet csak úgy elmenni. Azokat megmagyarázhatod pszichológiai dolgokkal, hogy az embernek kell valamibe besorolnia magát, de vannak kivételes esetek is, amikről nem tudsz de pontosan ezért nem fogsz tudni róla. A többi miatt, akik csak úgy mondják magukra közbe meg a feléről sem tudnak semmit, vagy egyáltalán nem is érzik. Vagy az olyanok miatt , akik ráfogják arra, hogy hallucinálsz.
És az még lemaradt, hogy a többi agyament miatt,
az aki valóban tisztában van a dolgokkal, amikkel tapasztalt, vagy amiket érez, azokat meg már alapból nem fogják komolyan venni,kinevetik,megvetik, rámondják hogy csak hallucinált stb. Pont az olyan net huszárok miatt nem fogják komolyan venni a többi embert akik igazat mondanak. Ez is olyan tudod, hogy csinálnak egy csomó hamis felvételt és felteszik internetre, pontosan ezért: lejárató hadművelet.
Igen. Igazad van. Így működnek a mesterek a mágusok, a nagy varázslók, számos hiedelem hirdetői. A lényeg, hogy megtévesszék az embereket és titokzatos, érdekes ám nem létező világokkal etessék az elméjüket, szembe menve a tudománnyal. Ebből élnek, nem is rosszul.
A nemlétező alternatív világba való beavatottság sokaknak ad vígaszt, felsőbbrendűségi érzést, de legalábbis önbizalmat.
én superman és batman gyereke vagyok. képzeld milyen hatalmam lehet.... ha valaki majd megmenti a világot az tuti én leszek
kristályok fuck off!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!