Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés

a) semmi

b) mennyország/tisztítóhely/pokol

c) új élet

d) egyéb (itt fejtsd ki bővebben amit gondolsz)

Írd be az általad gondolt válasz betűjelét!

2011. szept. 3. 13:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%
ezt kifejtem bővebben.Tudom hogy így nehéz belegondolni,hogy ha meghalsz mi lesz veled ott leszel még sem leszel ott!De az agy fantáziál ezért ha kikapcsol vége!Te emlékszel arra hogy mit csináltál az előtt mielőtt még nem éltél?
2011. szept. 3. 17:00
 22/38 anonim ***** válasza:
93%
Mielőtt nem éltem nem csináltam semmit,mivel nem éltem,tehát nem léteztem!
2011. szept. 3. 17:10
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

a)

Ha meghalsz, akkor sem fogsz már létezni, csak az emberek emlékezetében, de akkor te már nem tudsz gondolkodni, nem tudsz érezni, az agyad nem működik, tehát csak a tested marad. Egyszóval nincs semmi. Szerintem olyan "érzés", mint amikor alszol de nem álmodsz, szóval akkor sem tudsz magadról hogy éppen mit csinálsz, mert nem gondolkozol, hogy na én most éppen alszok, és nemsokára lehet hogy álmodni fogok, vagy felébredek. Ez hülyén hangzik, tudom. De amikor meghalsz akkor sem fogsz már tudni magadról, mert nem tudsz gondolkodni.

Szeretnék hinni abban, hogy van valami a halál után, és abban, hogy újjászületünk, és hasonlók, és néha sikerül is elhitetni velem, de ha úgy igazából, jobban elgondolkodok, mégsem tudom elhinni ezt.

Lehet hogy sok hülyeséget hordok most össze, de gondolj bele, hogy egyszer éltek dinoszauruszok is, és akkor nekik is újjá kellett volna születniük, és így tovább, és utána lettek csak az emberek, és akkor az emberek a dínók lelkét kapták meg? Akkor nekem a lelkem egyszer egy dínóé volt? Na szóval ezeket a dolgokat cáfold meg és talán elhiszem.. :)

2011. szept. 3. 18:42
 24/38 anonim ***** válasza:
93%

Sok, sok dolog, végtelen a lehetőségek. Tulajdonképpen véleménykérdés ez a kérdés, mivel mindenki saját gondolatokkal és elképzelésekkel rendelkezik az útról.

-

I'd rather say I want something like, I WANT to reincarnate as something I believe I was once, in another world-time space maybe- dragon.

2011. szept. 3. 19:48
 25/38 A kérdező kommentje:
aki a reinkarnációban hisz, az nem mond ilyen hülyeségeket, hogy a dínók lelkét kaptuk volna meg, sőt ilyen kifejezéseket sem használ, hogy ,,megkapja valaki lelkét". a lélek az nem valami tárgy amit csak úgy ,,megkapsz". elnézést, nem akartam senkit megbántani.
2011. szept. 3. 22:04
 26/38 anonim ***** válasza:
76%
Remélhetem,hogy tudjátok,hogy csak fantáziáltatok? Amikor elmész egy másik városba,elgondolod,hogy így lesz,meg úgy lesz,s mikor ott vagy,rájössz,ejnye de másképp van minden,mint gondoltam.S ekkor még itt vagy a földön. Eljátszadozhatsz a gondolattal,de tudd róla,hogy csak játék.
2011. szept. 3. 22:18
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen b.
2011. szept. 4. 02:12
 28/38 anonim válasza:
vallásos vagyok, így b)
2011. szept. 5. 19:15
 29/38 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem van 1 hely ahol eldönthetjük, hogy új életet választunk, vagy maradunk még (ebben az esetben megnézhetjük mit csinálnak az élők, és eldönthetjük később, hogy csatlakozunk-e hozzájuk.

Nagyon kevesen emlékeznek az előző életükre, de akik emlékeznek, azok sem úgy, hogy rögtön mindenre, ez az álmokkal tér vissza...

Én ezt gondolom

2011. szept. 6. 20:08
 30/38 anonim válasza:
91%
Én a c-t választom, bár az emberek nem főnixek, de emellett állok.
2011. szept. 7. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!