Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hány napig tart a lélek...

Hány napig tart a lélek vándorlás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 09:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sőt ,szinte biztos!
2011. aug. 24. 10:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Az utolsó hsz-od miatt írom a következőt: Apósom halála után kb. másfél évvel többször hallottuk, hogy zörgeti (illetve mintha tologatná az étkezőben a székeket, asztalt) és utána hallottuk, hogy nyikorog a parketta, mintha a szobába jönne be, de a szoba ajtó után nem jött tovább. Hát megmondom őszintén, hogy baromira be voltunk "szarva", csak a tévé ment, más világítás nem volt az első alkalommal, a többinél már nem szólt a tévé, csak még nem aludtunk, illetve a lányom felébredt 2 nap múlva ugyanezekre a hangokra.

Amúgy fogalmam sincs, meddig tart a lélekvándorlás, mert gyakorlatilag nemigen hiszek benne, de ez elgondolkoztatott. Később nem volt ilyen eset, összesen talán 4-5 alkalommal történt ez. Nem kell félni tőle, mert vagy van valóban lélekvándorlás, vagy nincs, nem tudom. Majd elmúlik. És a korábban szeretett hozzátartozó nem akar rosszat.

Mielőtt a többiek leharapnák a "fejem", közlöm velük, hogy az ajtó be volt zárva és csendes lakásban laktunk, és mindketten hallottuk, de csak másnap meséltük el egymásnak, nehogy hülyének nézzük egymást. És minden időpont, hang egyezett.

2011. aug. 24. 14:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a válaszát! :) Reméljük (a családommal) hogy itt is hamarosan elmúlnak a zajok.
2011. aug. 24. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, hogy nekem kell ezt leírni, de az nem a nagymamád, hanem csak egy gonosz árnyéka, egy démon, aki addig kísérte, de most, hogy nincs hol/kivel laknia ahhoz a személyhez megy, akit a nagymamád leginkább szeretett.

Imádkozz Jézus Krisztushoz legközelebb, ha ilyen van, kérd a segítségét (Jézusnak), és semmi helyet se adj annak a lénynek. Ezt akár hangosan is kinyilváníthatod.

2011. aug. 24. 22:40
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
keresztet rakj a tükörhöz, az ajtó elé vagy szenteltesd le a házat.
2011. aug. 25. 12:35
 16/19 anonim válasza:
Rámértem : nem a nagymamád van ott, s nincs jelentősége, hogy ki, de nincs ott keresni valója. Segíthetek elküldeni, de ehhez a te kérésed - engedélyed kell.
2011. aug. 25. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Te is elküldheted, ha akarod. Szépen, Isten nevében meg kell kérni, hogy menjen a fény felé.
2011. aug. 26. 12:33
 18/19 anonim válasza:
Természetesen nem tudom, csak feltételezem, hogy van lélekvándorlás. Én ehhez kicsit másképpen viszonyulok, mint az előző levelezők többsége. Gondoljátok át, hogy akik szerettek benneteket az életükben, ugyan miért akarnának rosszat nektek a haláluk után? Hiszen mi is meghalunk. A leírt hangokat, az elhunyt valamiféle jelenlétét én már többször tapasztaltam.És örömmel, jóérzéssel tapasztaltam ezt.
2011. aug. 28. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer valami démon meg jelent mária ruhájában egy kereszt és egy pajzs volt a bal kezében melyet felém tartott a jobb kezével meg figyelmeztetve intett nekem valamiért egy tenger patron sétáltam és ez a lény vagy bukott angyal vagy nem tudom mi lehetett mert az arca sötét és vörös izzó szemei voltak majd és egy kövön állt majd közel akartam menni hozzá majd hurrikánt keltett a tengeren és sákák röpködtek körülötte és meg mutatta az arcát szürke volt és torz maj mindt ha a mennyek fénye keletkezett hírtelen egyre el távolodtam tőle majd csillogástláttam pogan volt mindt egy éretlen bolygó közepe láttam a világegyetemet a felhöket a ház tetejét és mikor a testembe vissza érkeztem hatalmas villámcsapásokra és zivatarra ébredtem hajnalban.Ezzel azzal figyelmeztetett engem ez a lény hogy ne menjek a tengerbe mert elöttem az élet hogy ne szúrjam magamat. Az elött nap akkora szívfájdalmaim voltak hogy nem kaptam levegőt más szóval 5 órát a túlvilágon töltöttem.
2015. aug. 28. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!