Honnan tudnám kideriteni hogy mi/ki voltam előző életemben?
"Hogy normális, hittériítés nélküli választ is kapj: "
hitterites? marmint agymosasra gondolsz? de ez szerencsere ez csak az ostoba emberekre hat.
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 07:44
És ha a kérdező nem a buddhizmus által leírt reinkarnációra kíváncsi?
Amúgy reinkarnáció létezik és nem olyan mint a buddhizmus, mivel csak emberré születhet újjá egy ember.
A zsidókeresztényes könyveidet meg feldughatod! Na az a "HAZUGSÁG". Gondolj csak bele, mekkora hülyeség... 1 isten, persze persze. Ha létezik isten akkor sok van és egyáltalán nem hasonlít az emberekre. Ha léteznek akkor valószínűleg magasrendű energiából állnak.
Még annyit, a hazugságban él, hazugságban hal, de majd rájössz a fény előtt ;)
Hogy a kérdezőnek is választ adjak, igen a regressziós hipnózis lesz segítségedre, ami egyáltalán nem jelent veszélyt ha hozzáértő ember csinálja. Ajánlom a James Redfieldtől a Mennyi Prófécia c. könyvet, a filmet ne nézd meg!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:35
Am az ember nem csak ember lehet következő életében. De ha állat lesz az visszafejlődés.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:47
Ezt én nem így tudtam, na mindegy nem akarok veled ezen összeveszni, mert te legalább tudod, hogy létezik :D
Lehet, hogy neked van igazad, és a zsidókeresztény-bibliás fazon valami egysejtű lesz XD
"volt nehany hulye, aki elhitte egy bolond (Jezus) beszedet"
A kereszténység nekem se a szívem csücske, de egy ember aki reményt adott a többieknek nem éppen nevezhető bolondnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!