Szerintetek van élet a halál után? Vagy folytatódik ott valami? Nagyon foglalkoztat ez a téma. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 18:50
91/93 anonim válasza:
:) Nem mondtam ha propaganda nem átgondolt :D
92/93 Bessenyei Zsuzsanna válasza:
Szerintem más formában is vissza lehet jönni, például apósom hamvaiért mentünk és egy fekete, sárga csőrü varju ment át lassan keresztbe az uton és közben nézett. Ugyanez az állat a zsuffolt belváros kapujába ült és engem várt, még kiváncsian forgatta is afejét. 41 éve élünk itt, és azóta sem találkoztam vele, csak amikor após meghalt. Olyan érdekes számomra ez.
93/93 anonim válasza:
Ó,nem!!! Figyelj! Van élet a halál után vagy nincs? Ez a kérdés. De ezt csak te magad tudod megválaszolni. Tudom nem ez a kérdés de figyelj. isten létezik. ha be fogadod őt mint személyes megváltódat a mennybe kerülsz ahol minden csupa boldogság és öröm. higgy benne és lesz élet. de ha az ördög mellé állsz vagyis nem hiszel istenben akkor kárhozatra jutsz és ott csupa gyötrelem vár.higgy istenben és szeresd öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!