Mit gondoltok erről? (PLS)
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú nekem..és valószínű én is neki. De egyelőre van egy kis "akadály" köztünk. Mindeközbe tetszem a fiú egy nagyon közeli barátjának, ő viszont nekem nem igazán jön be. Lehet, hogy hülyeség, de szerintetek ha ezt a fiút elutasítom, és nem is találkozom vele többször (egyszer már találkoztunk) akkor ezt visszakapom úgymond az élettől?....hogy azzal a sráccal sem jön össze aki igazán tetszik? (karma??)2011. jún. 19. 16:02
11/13 üreginyul válasza:
Butaság, de ha tényleg olyan közeli barátok, amilyennek leírtad, annyit megtehetsz, hogy nem utasítod el durván, csak szép finoman, de egyenesen(bár nem is feltételeztem, hogy bunkó volnál), mert ha nem is üt vissza nagyon, később kellemetlen lehet, ha a párod barátja nem kedvel, ha nem is hozza szóba.
12/13 anonim válasza:
Karma ide vagy oda. Egy kapcsolat alapja a bizalom, abban őszintének, hűségesnek kell lenned - elsősorban magadhoz. Ha valakit nem szeretsz, és mellette vagy (miért is? Mert a másikat szereted, és vele szeretnél lenni? Akkor ez milyen hűség), hol a bizalom?!
A lényeg, hogy tapintatosan, de határozottan zárd le a kapcsolatot.
Ha hasznos a válaszom, akkor jutalmazzátok zöld kézzel!
13/13 anonim válasza:
Hát ha kedvesen utasítod vissza, és ők ezt ketten megbeszélték vagy valami, akkor nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!