A születés-halál körforgásából ki lehet lépni hétköznapi emberként is vagy vannak kötelezően elérendő tudásszintek?
Figyelt kérdés
Olvastam mágusokról meg maximális tudatszintről, amikor valaki uralja az anyagot, úgymond természetfeletti képességei vannak.2011. máj. 13. 21:01
11/11 anonim válasza:
. . . utóirat 2.: félreérthetően fogalmaztam itt:
"még azon is bőven "túl", ha itt egy személynek pl. jók a megérzései, kiváló a telepatikus képessége." Ezt úgy értem pontosabban, hogy NEM FELTÉTEL még a telepatikus érzék SEM, ahhoz, hogy még azon is "túl lépj".
Tágabb nézőpontból értelmetlen a kérdésed, azonban helytálló a kérdés, mert ezek szerint ahhoz képest kevésbé tág tudatállapotot érzékelsz, vagy kevésbé tág tudatállapotról van tudomásod, "jeleneg".
Még így is leegyszerűsített lett a válaszom az "összetett verziómhoz" képest. Bár lehet, hogy csak arról van szó, nehéz kellően tömören kifejezni szavakkal mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!