Ki olvasta Balogh Béla: Végső valóság I. és II. c. könyvét? Mi a véleményed róla? Mennyire hiteles és megalapozott?
Mit gondolsz a könyvről? Hogyan hatott rád?
Tudnál ehhez hasonló könyveket ajánlani (szerző, cím)?
Én azt a könyvet tudom odaadni, ami Balogh Béla féle könyv első felében van taglalva fizikai és kémiai úton...ez pedig az, hogy az anyag valójában nem létezik, vagyis önmagában nem, hanem minden a megfigyelőtől, elmétől függő, azaz az anyag maga mentális termék, gondolatsor csupán. Ez a mű, amiről beszélek, erre az egyetlen momentumra épít egy egész tanítást, mindeközben megtisztítva a vallásokat a tévedésektől, de valójában az embert is. :)
itt hagyom neked, bizonyára kell.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
ui.: egyébként magával a gondaltisággal kapcsoltban a véleményem annyi, hogy ez egy második lehetőség a 2 közül, ami létezik...vagy létezik az anyag tudaton kívül, vagy nem...lehet választani, de ez utóbbi(mentális elv) nem ellent mond a korábbinak, hanem felöleli azt, túlmutat azon. lehet választani...:)
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
Szerintem 26/F azért van lepontozva, mert olyan dolgokra mutat rá, ami nem populáris, így sokan hülyeségnek, stb. ítélik azt meg és az emberben van egy olyan dolog, ami miatt jobban érzi magát, ha a könnyebbik utat választva a piros kezecskét választja gondolkodás helyett.
26/F!
Az általad ajánlott könyvet már régen olvastam! ;)
Balogh Béla említett könyvébe is belekezdtem már korábban, de mostanra sikerült elolvasnom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!