Tabuk nélkül! A reinkarnáció és karma tükrében mi a véleményed az abortuszról?
Bretso-nak
Abban az esetben, ha ne adj isten megerőszakolnak valakit, akkor persze legyen is szabad az abortusz. Máskülönben nem.
Te csak ne súgj meg semmit, mintha bármit is jobban tudnál...
Én nem hiszek semmi ilyenben, hogy reinkarnáció, meg semmi természetfeletti, de akkor is úgy gondolom, hogy az abortusz gyilkosság!
Csak különleges esetekben engedném meg, pl. erőszak áldozata, egyébként törvény által tiltanám, és szigorúan megtorolnám.
Ti azt mondjátok mindenki maga dönt, hogy akar e gyereket vagy sem, én meg azt, mindenki maga dönt, hogy szexel-e vagy sem, és ha igen, akkor védekezik-e vagy sem.
A túlszaporodás már évek óta közügy és nem magán. Tudom, hogy etikátlan egy élettel szemben ilyen durván fellépni, de a föld eltartó képessége is véges.
A vadászó-gyűjtögető őseink sem tudtak bevállalni 1-2 gyereknél többet. Így a populáció megmaradhatott stabilan egy szinten. Csak a fölművelés után lett divat, hogy szaporodjunk mint a nyulak ennek most nem részletezem az okait, de vannak.
"Felesleges élet nincs" - by Orbán Viktor. De ha nincs, akkor miért van ennyi munkanélküli, miért tengődik ennyi fiatal létbizonytalanságban, miért kell Afrikában eleve AIDS-esen világra jönnie bárkinek is?
Én megértem, hogy mindenkiben él a negédes papa, mama, gyerekek, kisunokák... de most már kőkeményen kell vállalni a felelősséget a gyerekeinkért is. És aki ezt nem teszi meg, nem vállalja, annak igenis joga van nemet mondani.
Köszönöm a figyelmet és a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!