Vajon ez lesz az utolsó életem?
Kezdem egyenként elvesziteni a vágyaim iránti szenvedélyt és nem bánom egyáltalán.
A reinkarnációt a karma müködteti és a vágyak.
Az emberekkel is közömbösebb vagyok,nem hargszom különböző sérelmekért,nem bántok senkit.
A gondolataim akörül forognak,hogy lehetne-e ez már az utolsó életem,ami után nincs több leszületés.
Nagyon örülnék neki és alig várom.
Nem vagyok fiatal tizenéves és nem untam meg az életem,nehogy azt higgyétek.
Csak reinkarnációban hivők válasza érdekel...
Azért irtam ki kérdésként ide hogy higgyátek el hétköznapi emberek elérték ezt az állapotot.Lehet ti is naponta találkoztotk.
Nem kell ahhoz dalai lámának lenni.Sőt ő sem tesz SEMMIT.
És képzeld még netezik is.
Senkit sem akarok meggyőzni semmiről,csak neked tünik ugy 9:33-as.Azért mert te igy tunteted fel.Vitát akarsz csinálni.
Amugy a filozófiának csak addig van értelme mig az ego élteti.Mert az ego müve a filozofia.
akkor bizonyára a kérdésedet és a válaszaidat is az ego írta...és ez az, amiért szóvá tettem a dolgot, hogy valami még azért nem stimmel...;)
üdv
26/F
LastOne.Left
Felesleges ezt a vitát folytatni,mert mindig lesz mit válaszolnunk egymásnak.Mindenki azt fogja hinni,hogy neki van igaza.Itt rólam van szó és én tudom az igazamat.
A válaszolok helyett inkább mindenki cáfolni próbál engem,mert hihetetlennek tartja,hogy bárkivel ez megtörténhet akivel az utcán találkozik vagy az interneten cseveg.
te figyelj már. :)
az a helyzet, hogy én csak abból következtetek, és kérdezek vissza, amiket itt állítasz. a szavad nem passzol össze a tetteddel...tényleg aranyos vagy, hogy szólsz a többieknek, hogy igenis van ilyen ember...de ez győzködés...aki pedig győzköd, és hirdeti maga fejlettségét, pontosabban magával példálozik ott még valami nem stimmel...a kérdésed pedig úgy szólt, hogy "Vajon ez lesz az utolsó életem?" És erre kaptál korrekt rendes, illemtudó választ, és belementünk egy beszélgetésbe, amit már most vitának tituálsz...holott korábban megemlítetted, hogy vitáról szó sincs. Én csak korrektségből szóltam, hogy itt a dolgok nincsenek fedésben...no mindegy én csak segíteni akarta, de nem erőszak a disznótor. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Nem. Az utolsó élet nem azt jelenti, hogy az ember közömbös és érdektelen, csak szeretetteljesen nyugodt. Ha bántják, ha rossz dolog történik vele, azt békés mosollyal fogadja, mert tudja, hogy mindennek van oka, és minden úgy jó, ahogy van.
De ez nem közömbösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!