Előző élettel kapcsolatos kérdés. Valaki tud segíteni?
Sziasztok! Nem vagyok valami nagy szakértője a témának és hívőnek sem mondanám magam. Egyszer régen azonban olvastam/hallottam, hogy jelenlegi életünkre az előző is hatással van, és mivel nekem van pár furcsa dolgom, tegnap megcsináltam egy előzőélet-meditációt.
Szinteket kellett benne lépegetni. A legtöbbnél nem éreztem semmi különöset, csak egy minimális pozitív vagy negatív érzést. 2 kivétel volt. Az egyiknél a szívverésem a kétszeresére gyorsult és majdnem kicsattantam a boldogságtól, a másik viszont iszonyú volt. Bár ezt a meditációt ellazulva csináltam, ott mindenem megfeszült, szörnyű érzésem támadt, elkezdtem rángatózni (görcs haladt végig a mellkasomon) és felugrottam üvöltve, úgyhogy az első meditációnak itt vége is lett. Még egyszer megcsináltam és ugyanaz volt az eredmény. (Csak akkor az üvöltést nem vártam meg és továbbhaladtam. Amikor azonban a végétől megint visszafelé lépekedtem, ugyanez volt a reakció azon a szinten)
Ez vajon azt jelentheti, hogy tényleg történt valami rossz? Mit tudnék csinálni?
Szia!
Egyedül csináltad a meditációt, vagy vezette valaki. Mert ha egyedül, akkor nagyon bátor vagy ám. Ugye tudod, hogy ez nem veszélytelen.
Szerintem érdemes minél részletesebben felidézned magadban, hogy milyen körülmények kísérték a heves érzelmeket kiváltó szinteket. Milyen képeket láttál: önmagad, másokat; milyen érzelmeket éltél meg; beugrik-e egy dátum, vagy egy hely, stb.
Egyébként nem értem, hogy miért ne jöhetnének akár már első próbálkozásra is hiteles képek (valaki írt ilyesmit...). Fogékonyság, érzékenység kérdése.
Kíváncsi lennék, hogy csináltad; kérlek, küldd el nekem is!
Szép napot neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!