Megtudhatom valamilyen módon, hogy előző életemben erőszakos halált haltam-e?
Megnéztem a Frekvencia című 2000-es filmet, és elmélkedtem a halálon. Fekszek a párnámon oldalasan... nem is tudom, hogy jött ez elő, talán a filmben a vízbe fojtás indította el bennem. Lényeg, hogy rájöttem valamire, és olyan biztos vagyok a felismerésben, hogy 3 percig a szám előtt tartottam a kezem.
Amikor úszni jártam 7-8 évesen, mindig az volt, hogy egy idő után a bal nagylábujjam tövénél olyan érzésem volt, mintha egy hurok lenne körülötte. Tudom, hogy ez most nem agyszülemény.
Sohasem értettem, hogy miért van ez. Már nem emlékszem, hogy fürdőkádban vagy természetes vizekben történt-e ilyen, de felnőttként biztos, hogy csak úszómedencében. Bár, ha visszagondolok, a fürdőkádban is. Mintha egy cérna lenne rákötve és idegesített, de sosem volt ott semmi, és mindig a vízben eltöltött hosszú idő után volt ez. Aztán valahogy bevágott az egész, mint egy megvilágosodás. Gyermekként több álmom volt arról, hogy úszómedencében vízbe fulladok, méghozzá abban, amelyikben úszás órán úsztunk. Bár, gondolom ilyen vízbe fulladós álmai másoknak is vannak. Egyszer egyik kelekótya fiú osztálytársamról pedig azt álmodtam, hogy járt annak a medencének a vizén. Ezen kívül sohasem értettem, hogy miért van ösztönszerű rettegésem attól, hogy valaki előlről megfogja a nyakam. Ha próbáltam is legyőzni az ingert, hogy védekezzek, és ha tudtam is, hogy nem akar megfojtani senki, akkor is egy pár másodperc után rettegés uralkodott el rajtam.
De most hirtelen összeállt. Mivel ebben az életemben semmi ilyesmi nem történt... úgy érzem, előző életemnek egy vízbe fojtás vetett véget, méghozzá szemből a nyakamat fogva. És ezután pedig a dögcédulát a bal nagylábujjamra kötötték.
22/N (egyébként nem vagyok egy nagy ezoterikus, de erősen hiszek a spiritualitásban, amúgy meg fizikusnak tanulok...mielőtt még valaki beszólna, hogy milyen távol állok a "racionalitás" talajától :) tudom, hogy légből kapottnak tűnik, amiket írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!