Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van, hogy az élet úgy...

Miért van, hogy az élet úgy alakítja, hogy teljesen össze nem illő személyek együtt legyenek?

Figyelt kérdés

És egyikük se tudjon kilépni a helyzetből, kvázi össze vannak zárva, hogy egymást szenvedtessék.

Azon kívül, hogy "karma", mégis mi ez?

Mi a célja az életnek azzal, hogy ilyen helyzetbe teszi ezeket az embereket?

ma 13:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10

Akkor tedd össze a 2 kezedet hogy téged még az élet nem "ajándékozott" meg megoldhatatlan helyzettel.

ma 15:58
 12/20 anonim válasza:

Látod ,megint össze-vissza beszélsz.🙂

Te találkoztál már olyan problémával ami megoldhatatlan volt és bedeszkázták az eget,és megállt az idő? Nem születtek többet gyerekek és senki nem halt meg onnantól??

Ismerős az a mondás ,hogy: Úgy még sose volt,hogy segogy se lett volna!

Na ez pont neked szól! Vagy így döntesz vagy úgy....vagy nem döntesz de az is egy döntés.

Az élet nem áll meg azért mert te nem jössz rá vagy(!) nem nyugszol bele egy probléma lehetséges megoldásába!(Akár jó akár rossz neked.)

Azt ,hogy dönthetsz úgy hívják: szabad akarat! De ez nem azt jelenti ,hogy szabaf akartodból mindig jól fogsz dönteni. És ha a probléma nem oldódik meg ( vagy újra megkapod) akkor nem tanultad meg a leckét.

Eggyes! Megbuktál. Osztályt ismételsz.

ma 16:09
 13/20 A kérdező kommentje:

Na ha már ennyire ez a lényeg, hogy megmondjuk hogy a másik mit csinál akkor:

Látod, megint osztod az észt. És feltételezed hogy ha valami most esetleg megoldhatatlan, akkor majd következő életben vagy köv életek valamelyikében megoldható lesz 😂

További jó észosztást!

ma 16:38
 14/20 A kérdező kommentje:

Hogy miért nem lesz köv életben sem megoldható, az meg PONT hogy a karma miatt van!

Aki tényleg értinis hogy miről szól a karma és az általad elmondottak szerint a megoldatln feladatokat tovabbviszi, annak pont hogy nyilvánvaló és fényesebb a napnál is hogy megoldhatóBB nem lesz semmi.

ma 16:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem érted miről beszélek, azert mondod hogy össze-vissza 🙂
ma 16:42
 16/20 Etja válasza:
Mert az istenek úgy programozták az univerzumot, hogy minden kiegészítse egymást. Ha teljes ember vagy, azt kapod, amit veszel, nem azt amit kapsz.
ma 17:20
 17/20 Etja válasza:

#1 csak néhány lecke halálos

#2 ehelyett majd a gépeknek hiszünk. Oh szent algoritmus. Google szabadíts meg a tudohuruttol. Tinder hozd el nekem az én mátkám. Most és mindörökké Enter.

#5 megoldható minden, ha jól ki/be tudod magyarázni, hogy megoldottad. Nézőpont.

Kérdés, hogy akarsz e feladatokat oldani fizetetlenül egész életedben, vagy inkább valami értelmeset töltöd el az életed.

Jó szkript, tetszik, akarom, csak nem az én sztorim...

ma 17:31
 18/20 Etja válasza:

#12 ez nem igaz, mert van hogy mindkétféleképp dönthetsz, és nem kellett választanod.

Hát én legutóbb visszadobtam az ismétlést a tanárnőnek, inkább kihagyás egy évet és rögtön a 3.évbe mentem, mert túl okos voltam a korosztályomhoz képest.

ma 17:44
 19/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

17.

Azt a gépi választ én is átolvastam és (mint mindig) az egyetértésem mellett másoltam be, hasznos és korrekt tartalom szerintem. Hogy valaki nem tudja értelmezni, arról én nem tehetek.

Plusz, magam is kiegészítettem az elején, a karma (kitaláció) bírálatával.

Amiről még nem szóltam, vannak olyan pszichológiai esetek is, például valaki mazochista, áldozati szerepben érzi jól magát, veszekedős környezetben érzi jól magát, vagy épp nárcisztikus, vagy sokféle sokféle lelki deformitás lehetséges, amikor egy pár nem képes egymástól szabadulni, holott egymásra mérgező hatással vannak.

Hogy ilyen személyiségek miért alakulnak ki az evolúció során, nos ez általános jelenség a földi életben, hogy a rendszer (a természet) hibákat is generál, hogy legyen miből szelektálni.

ma 18:17
 20/20 Etja válasza:

#19 nem tudom, én ilyenekkel sose találkoztam, ha látnék is értetlenkedő szadistát, biztos ledobnám a tajgetoszról, főleg, ha a szövegeit gépek írják.

De szerintem abban mind egyetértünk, hogy a mesterséges intelligencia halálra volt ítélve a kezdetektől.

Wow saját gondolatot is írtál, kis tapsot megérdemelsz.

Marhaság, én sose hallottam még olyanról hogy valaki élvezi. Ezt csak Stockholm szindrómás pszichológusok magyarázzák be maguknak.

Az emberek 99,99%a tudja mi a jó nekik. Az más kérdés, hogy sok pénzt keres a gyógyszeripar olyan tabikkal amiknek több a mellékhatása mint a gyógyhatás. Meg nyilván amikor bedrogozott kislány fekszik a fehér szobában, nem ellenkezik annyira...

Az egyetlen lehetséges deformitás az, amikor a DSM5 fetisiszta fejformája ráigazítja magát apuka fogantyús gyökérfűrészásójára.

Figyelj, jön a következő üzenet.

ma 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!