Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Igaz lehet hogy leszületett...

Igaz lehet hogy leszületett lélek vár arra hogy megszülessen mint gyermekem?

Figyelt kérdés
Egy sorselemző mondta le van születve a 2. gyermekem, szeretnénk is másodikat, akkor így biztos terhes leszek és ki is tudom hordani (40 éves vagyok)?

okt. 25. 08:11
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
65%
van aki hisz a mesékbe....
okt. 25. 08:20
 2/27 anonim ***** válasza:
74%

Hát persze. Mi sem természetesebb ennél...

Azt javaslom, hogy inkább a terhesség testi oldalával foglalkozz. Termékenység, egyebek. Talán az valóban segít.

okt. 25. 08:21
 3/27 anonim válasza:
87%
Szerintem ezt inkább az ezo kategóriába írd ki, ne a gyerekvállalásba.
okt. 25. 08:21
 4/27 anonim ***** válasza:
54%
Légy szíves, ilyen értelmi szinttel NE szaporodj! Aki ennyire babonás, az nem alkalmas gyereknevelésre
okt. 25. 08:25
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
Én nem hiszek ebben.
okt. 25. 08:31
 6/27 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek 3-assal, ez az ezo kategóriába való, nem ide.

Ott még akár olyat is találsz, aki egyetért veled. :-)

okt. 25. 08:43
 7/27 A kérdező kommentje:
Látom inkább az ellenkező tábor ír, pedig szerintem az ilyen lelki dolgokba is bele kell menne egy gyermek vállalásakor, ez nem dilis dolog. Abba belegondolt már vki hogy egy párnak akárhogy próbálkoznak nem jön össze a gyerek, pedig testi eltérés nincs senkinél. Nekem a nődoki azt mondta hogy nem lehet gyerekem, és akkor elmentem egy kis lelki segítségért, megnyugtatott hogy igen is meg van írva, csak erősítenem kell a méhem azzal hogy a hold követ hordom magamnál, és 3 hónap múlva meg is fogant a kisfiam, előtte a doki bármi gyógyszert is felírt nem volt hatásos. Kell a lelki elfogadás és hit valamiben. És azért írtam ki ide a gyerekvállaláshoz, egyebek témában mert jó ha az olyan anyák is olvassák akik minden orvosi lépést megtettek már a gyerekfogantatásért, kell más oldalról is megnézni, nem lehet mindent a megfogható dolgokban keresni. Nem szép dolog ahogy írta a 4-es, hogy ne szaporodjak, azért nem kellene egy ártatlan kérdésre így beszélni, attól hogy hiszek valamiben alkalmas vagyok a gyereknevelésre, nem dilis vagyok.
okt. 25. 08:45
 8/27 anonim ***** válasza:
77%

"pedig szerintem az ilyen lelki dolgokba is bele kell menne egy gyermek vállalásakor, ez nem dilis dolog"

A lelki dolgokkal a pszichológia foglalkozik, ami egy igazolt tudományág. Hasznos dolog gyerekvállalás előtt a családi mintákat, transzgenerációs traumákat felismerni és feldolgozni.

De nem sorselemzővel bohóckodni. Ha a gyerek fogantatása azon múlna, mennyire van rendben lelkileg az anya, mennyire kész "egy új lélekre", nem lennének tele a cigányputrik gyerekkel.

De aki azt hiszi, attól fogant a gyereke, mert holdkövet hord.

Ezek a misztikus dolgok a gyógyászatban placebók, épp mint a homeo bogyók.

okt. 25. 09:06
 9/27 Misery válasza:
52%
Szerintem meg mindenki másban hisz, nem kell egymást ekézni. A laposföld, meg a derékszög tagadás más kérdés, mivel az ellenkezőjére van bizonyíték, de az ilyen lélekvándorlásos, szellemes dolgoknak simán lehet valóságalapja. Attól, mert számodra felfoghatatlan és beszűkült vagy, még nem kell a másikat a porig alázni. Én is hiszek a szellemekben és akkor mi van? Nem vagyok emiatt rosszabb ember nálad. Inkább ez, mint a végtelen rosszindulat a másik ellen, hogy inkább ne is legyen gyereke. Azért másnak ilyet ismeretlenül kívánni elég gyökér dolog, csak azért, mert másban hisz, mint te.
okt. 25. 09:11
 10/27 anonim válasza:
80%
Ez nem lelki dolog. Ez varázslás, a sorselemzőt pedig hagyjuk, hogy mi... Ne keverd légyszíves a dolgokat!
okt. 25. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!