Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményetek Nadin...

Miklós 2003 kérdése:

Mi a véleményetek Nadin médiumról, aki a Balázsék című műsorban elég gyakran szóba jön?

Figyelt kérdés
Volt már valaki nála? Szerintetek mennyire hiteles? A műsorban elmondottak alapján, olyan részleteket mond, amiket csak az adott ember ismerhet, szóval hitelesnek tűnik.Szerintetek?

aug. 17. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Sátáni forrás bármelyikétől is legyen sosem kapsz olyat, aminek a hosszútávú következménye ne átok lenne.
aug. 17. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Jaj ez a nő anno a hálózat tv-n vagy hol is szerepelt, full alkesz a csaj 😂
aug. 17. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
A műsorvezetők miatt elég hitelesnek tűnt, mert olyanokat mondott,amiket tényleg csak az illető illetve a halott hozzátartozó tudhatott.Szóval nem hiteles? :DD
aug. 17. 20:45
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
26%

"Hiteles" és "médium", az adott kontextusban paradoxon.

Balázs leszerepelt, a kisokosról kiderült, hogy egy félnótás spiritusz valójában.

Ne dőlj be középkori butaságoknak, ezek nem létező "dolgok" (nem dolgok, csak kitalációk).

aug. 17. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hova rakni, csak tényleg az elmondottak nagyon felkeltették az érdeklődésem.Azt megkérdezhetem hogy hogyan szerepelt le a Balázs? Nem igen követem őket jó pár éve, de azt mindig is tudtam hogy Balázs nagyon spirituális ember.
aug. 17. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Én nem ismerem, de lehetséges, hogy hiteles, tehát valódi médium. Az, hogy olyan dolgokat tud, amiket csak az adott ember tud, és a már halott hozzátartozója tudott, ez szerintem sokat sejtet, tehát lehet hogy igazi médium ez a személy.
aug. 18. 13:25
 7/7 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
A legkamubb dolog a nadizás, szintjei vannak, nem beszélhetsz róla, meg ilyenek, ezzel is növelve a semmi misztikumát.
aug. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!