Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A reinkarnációs utaztatás...

A reinkarnációs utaztatás pusztán az agy képzelet szüleményé? Becsukom a szemem beszélnek hozzám és elkezdek képzelődni. Miért kell erre rá mondani hogy reinkarnációs utazás?

Figyelt kérdés

aug. 7. 15:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

"Becsukom a szemem beszélnek hozzám és elkezdek képzelődni."

Mire alapozod azt a feltételezést, hogy ez az, ami egy reinkarnációs utaztatás során történik?

aug. 7. 16:05
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Rólam tudni kell, hogy vézna vagyok, gyakorlatilag semmilyen fizikumom nincsen, mégis olyan kép jött elő egy reinkarnációs utazásos meditáció során, hogy katona voltam egy háborúban a történelemben. Soha nem ábrándoztam arról, hogy katona legyek, családban sincs senki, aki az lett volna, vagy az lenne... Szóval érdekes dolog.
aug. 7. 20:10
 3/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
5%

Nem egészen erről van szó.

Az emberek becsukják a szemüket, nem beszél hozzájuk senki.

Akikhez beszélnek – esetleg földönkívüli utazásra is néha elviszik, Pataky Attila tudna erről mesélni —, nekik a háziorvosnál kell ezeket az értesüléseket elmondani.

A háziorvos online kapcsolatban áll a Reinkarnációs Utazási Ügynökséggel (RUÜ), azaz tudni fogja, mit kell ilyenkor tenni. Bízz benne, a háziorvos jó ügynök, de ezt csak neked mondom.

aug. 7. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon jó könyveket olvastam és legtöbb arról szól, hogy a hipnózis alatt a hipnotizőr levisz téged olyan állapotba ahol teljesen ellazulsz, majd aztán általában az előző életed halálod időpontjára és aztán még arrébb, vagyis visszafelé vezet. Ő kérdez téged és te válaszolsz. De a hipnózis csak akkor működik ha teljesen vevő vagy rá, nem félsz, hiszel benne, nem elkenkezel ellene. Nem tud téged senki hipnózis alá dobni főleg hosszabb ideig ha a tudatod blokkolja és felébredsz belőle folyton.

Egyébként azt is olvastam, hogy amikor lélek vagy sokszor nemcsak a következő életed választod ki a Tanács segítségével hanem az új életed pár részletét meg is tapasztalod, szóval nem vakon mész bele és bármikor meggondolhatod magad, ha magzat vagy, ha már élsz a Földön. Maximum meghalsz, minimum a lelki csoporttársad akivel megegyeztél átveszi a helyed, hogy a tested ne vesszen kárba.

Az is érdekes, hogy sok helyen olvastam, hogy sokan mint lenyomat, tapasztalat kipróbálják híres emberek mint Kleopátra, mint Teréz anya élete egy részét. Sőt sok lélek le is éli azt az életet. Szóval ha sűrűn azzal jönnek elő, az emberek hogy ők múlt életben híres emberek voltak az nem hazugság. Tényleg úgy volt.

Az idő nem lineáris, előre hátra megy bármikor! Sőt még párhuzamos világok is vannak és lehet, hogy ott másképp zajlanak le az események.

aug. 7. 22:23
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem hiszek a reinkarnácios utaztatásban. Az ember még saját 2-3 éves korába sem tud visszamenni, akkor hogy tudna egy olyan megelőző állapotba, aminek már nyoma sem maradt? Elözö anyagi tested: szétporladt már az időben. Asztrális tested? Elenyészett réges rég. Mentális test szintén. Ami maradt, a tudatosság nélküli lélek, ami ugyan öröktöl fogva fennáll és halhatatlan de önmagában tudata, tudatossága nincs. Azt a szellem adja az elmén keresztül. Persze nem mondom hogy teljesen reménytelen bele tekinteni "elözö életekbe" de az átlag földi halandó képességeit ez garantáltan meghaladja. Esetleg Buddha, Jézus, Mohamed képes lehetett ilyesmire, de ismerve valamennyire a munkásságukat, szerintem ök se ilyenekkel foglalkoztak. Nem tudsz bizonyos állapotokat visszahozni, ezt el kell fogadni. Egy 80 éves emberből sem tudsz 20 évest faragni, lehetetlen. A halálban egy idő után egy végtelen hosszú, sötét álomba merül a legtöbb ember, emlékeit teljesen elfelejti és öt magát is elfelejtik rövid időn belül már senki se beszél róla. Aztán esetleg újra születik más korban, helyen, kultúrában. Ez nem olyan hogy akkor befizetek egy reinkarnácios utazási irodába és akkor ök leszervezik, megoldják nekem a múltba történő, élményekkel teli utaztatásomat.
aug. 8. 01:41
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

5: De akkor így mi értelme az egésznek, az egész reinkarnációnak, hogyha minden feledésbe merül? Vajon hová kerülnek, hol tárolódnak az emlékek?

4: Ezt hogy kell elképzelni, hogy sokan kipróbálják korábbi híres emberek életét?

aug. 8. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:

6: Ha a reinkarnácio rejtélyét megfejted,akkor az egész emberi létezés lényegét megfejted. Hogy mi az értelme ennek? Irhatnám azt hogy pl az emberi létezésé az, hogy az ember élvezze azt ami megadatik neki, merüljön el egyfajta hedonista szemléletben és próbálja meg kerülni a szenvedést. Ez a jelenlegi nyugatias gondolkodás origó ja. Ezen nézet számomra némiképp kérdöjeles, de inkább hagyjuk.

A reinkarnácio értelme szerintem az lehet hogy az emberi lélek megtestesüléseken keresztül igyekszik vissza forrásához, Istenhez. Némiképp analog módon a vizcsepphez hasonló utat jár be. Leesik fentröl, az égből. A hegyekben először egy érbe kerül, majd patakba, amivel elindul a csepp kis élete. Utána kisebb folyó az állomás, majd jön egy széles, hosszan hömpölygö folyam. Végül útjának végén beleömlik a tengerbe/oceánba és feloldódik abban. A reinkarnácio elmélete alapján a csepp újra és újra felemelkedik, majd a szárazföld felett leesik és újrakezdi az utat. Az embernek az lenne a feladata, hogy ebből a szenvedésekkel is teli körforgásbol kikerüljön és elérje a végső nyugalom, buddhista terminologiával a Nirvána állapotát. Az előző életre meg jobb ha a saját érdekében nem emlékszik az ember. Mi van, ha kiderül hogy egy alattomos gyilkos volt? Vagy egy nőket, gyermekeket bántó szar alak? Akkor már mindjárt nem lenne olyan izgalmas tudni ki voltam.

aug. 8. 17:13
 8/17 anonim ***** válasza:

#6:

Úgy kell elképzelni mint ahogyan leírtam. Amikor lélek vagy nyugodtan kipróbálhatod híres emberek életét ha vagy olyan szinten már. De le is élheted simán ha szeretnéd. Amikor csak kipróbálod azt nevezik "lenyomatnak". Nem a múlt életed egyike, csak egy lenyomat, tapasztalat.

Még az is aktuális, hogy a saját halálod is átélheted még lélekként ha akarod. Nagy tragédia során, amikor többen meghalnak egyszerre arra mindig vállalkoznak a lelkek és van "próba" ugyanúgy. Minden megadatik azért, hogy a lélek ne rombolódjon olyan mértékben.

A karmát akarják legtöbbször letudni "áldozatokkal" a lelkek és egy részét le is tudják.

Nincsenek véletlenek, a lelkek önmaguk írják a forgatókönyvet.

aug. 8. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:

5/8

Nem érzed ellentmondásnak, hogy azt írod, hogy "Ami maradt, a tudatosság nélküli lélek, ami ugyan öröktől fogva fennáll és halhatatlan de önmagában tudata, tudatossága nincs", utána pedig azt, hogy "Amikor lélek vagy nyugodtan kipróbálhatod híres emberek életét ha vagy olyan szinten már."

Ha a lélek valóban tudatosság nélküli lenne, szerinted mégis hogyan hozna egy olyan döntést, hogy egy valaha létezett ember életét - bármilyen formában - újra élje, tapasztalja? Hogyan lenne képest ezt tudatosság nélkül megtenni?

Őszintén szólva azt sem tudom értelmezni, hogy mit értesz az alatt, hogy "amikor lélek vagy". Azt, hogy amikor két emberi inkarnáció között fizikai test nélkül létezel egy másik létsíkon? Mert léleknek lenni akkor sem szűnsz meg, ha fizikai tested (is) van.

aug. 8. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
4, 8 és 10 én vagyok. Az 5 nem én vagyok. Az 5 7-esként válaszolt 6-nak szintén.
aug. 8. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!