Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki nagyon tehetséges pl...

Aki nagyon tehetséges pl színész vagy énekes, vagy rendkívül okos és jó sok pénze van meg csodás élete annak kiváló a karmája?

Figyelt kérdés
Mi az ezotérikus magyarázat erre? Ezeknek az embereknek kiváló a karmája? Vagy olyan sok élete volt már hogy ezért ennyire sikeresek? Csak néhány példát mondtam de értelemszerűen reggelig lehetne sorolni. Tudom nincs olyan hogy gondatlan élet, de értelemszerűen sokkal jobb nekik mint mondjuk egy buta embernek akinek szar munkája van és mindennap szenved a kenyérért de keményen. Csak egy példa ez is. Szóval?

2024. júl. 30. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

A tehetséges emberek között egyáltalán nem olyan tipikus, hogy sokkal jobb lenne az életminőségük, mint az átlagnak.

És akkor még nem beszéltünk azokról, akik szegényen, elismerés nélkül haltak meg.

Sokszor épp ellenkezőleg.

A tehetség alapja legtöbbször egyfajta megszállottság adott terület iránt kombinálva egy nehezen megfogható, egyéni attitűddel a terület felé. Előbbi oka sokszor éppen a valóságtól való menekülés.

2024. júl. 30. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
25%

Nem.

Ez úgy van hogy nem csak a földön nincs igazság hanem az égben sem. Hat akkor hogyan várnánk, hogy a Földön az legyen???

Ha meg valakit esetleg zavar, mert hogy de, igenis van karma meg igazság az égben is, akkor barmikor nyitott vagyok arra, hoyg lathassam, hoyg kit miért es mi juttatott adott helyre elethelyzetbe, inkarnacióba, születésbe.

*tücsökciripelés*

Ja hogy ezeket nem láthatjuk át.

Akkor én kerek elnézést....

2024. júl. 31. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Pont ez a karma lényege, mindenki azt kapja ami jár. Ennek van a legtöbb értelme. Pl ha a keresztény vallás lenne az igaz akkor mi alapján dönt isten kinek legyen jó és kinek szar. Akkor mindenkinek nehéz sorsúnak kéne lenni kivétel nélkül mert bűnösek vagyunk.
2024. aug. 1. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!