Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van kultusza a Columbonak, amikor egy pocsék sorozat és Peter Falk sem volt valami tehetséges színész?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a pocsék...Lehet,hogy amit te szeretsz az meg más számára "pocsék".
2022. ápr. 13. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánult meg Peter Falk tehetségtelensége?
2022. ápr. 13. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 13. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Miért lenne "pocsék"...? Egy igazi klasszikus detektív sorozat, ahol nem az erőszak, verekedés, lövöldözés és autós hajsza van előtérben (de még a "háttérben" sem...), hanem az okos dialógusok, kérdések és karakterek. Annak ellenére, hogy a bűncselekmény részletesbemutatásával kezdődik egy-egy epizód, mégis élvezetes végigkövetni Columbo észjárását és közeledni a leleplezés felé.

Peter Falk hozta az elvárt formát, zseniális magyar hanggal.

Kettő kivételével bármelyik részt bármikor meg tudom nézni. Sokadszorra...

2022. ápr. 13. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez csak a Te egyéni véleményed! Attól hogy Neked nem tetszik, másnak még igen!
2022. ápr. 13. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A sorozat egyébként is csak egyik szerepe volt. Ha megnézed, mi mindenben játszott, meglehetősen hosszú a lista, és komoly drámák is szerepelnek benne.
2022. ápr. 14. 06:00
 7/10 A kérdező kommentje:

4

Melyik az a két rész, amit nem tudsz végignézni?

2022. ápr. 14. 09:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Ölni már nincs idő (Amikor az eskűvőről elrabolják a menyasszonyt) Egyszerűen nem Columbo-s; más a felépítése az epizódnak.

2. Titkos ügyek - itt pedig beépül valami rosszfiúk közé, semmi köze a Columbo megszokott világához.

2022. ápr. 14. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Mert a mai napig kedvelték a detektív történeteket (Colombo Mrs Murphle vagy Poirrot)

Régen 1 csatorna volt és nem volt más mit nézni

2022. ápr. 15. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

És meg is szerették. Apukám a Colombot nézi, én meg a Poirot novellákra vagyok rákattanva.

Amúgy azt nem értem, hogy a kedves kérdező miért van ilyeneken fennakadva.

Elnézést, de most komolyan, valaki fegyvert fog, a fejedhez? Vagy dobd ki a tv-t, vagy menj el pszichológushoz, mert nem normális, hogy azzal töltöd, az életedet, hogy itt utálkozol, olyan sorozatok miatt, amiket utálsz. Ha én utálok egy filmet, vagy sorozatot, akkor nem nézem, ennyi.

2022. ápr. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!