Mit kapok azért, ha leoltom az őrangyalomat/spirituális vezetőmet?
Már megvonta 🤣
Nincs mit veszítenem 😁
azt kapod amire jelenleg szükséged van. jelenleg nem a spirituális dolgokra kell összpontosítanod, szetintem.
leolthatod, nem lesz bajod belőle. azonban csalódást és fájdalmat okozol neki.
úgy gondolkozz és viselkedj h ne okozz neki ilyesmiket. ő sem szándékosan okoz neked fájdalmat, ha így érzel.
" azt kapod amire jelenleg szükséged van "
Én azért szeretném megkérdezni,hogy 35 év alatt miért verte szét az élet az összes párkapcsolatomat, miért sikertelen az ismerkedésem, miért tűntek el a barátaim és miért az az egy személy maradt meg az életemben,aki saját bevallása szerint sem szeretett, sőt kár volt megszülnie.
Mit sem érek a pénzemmel, hobbimmal, ha nincs senkim, mert minden emberi kapcsolatom szisztematikusan tönkre van téve.
Ha csalódás és fájdalom, akkor maximálisan azt érzek, ezért - évek óta.
Pedig mennyit kérem,hogy maradjon már egy társ mellettem,de nem és nem. Már könnyeim sincsenek..Ilyenkor nem szomorú egy őrangyal? Ha ezt látja?
Nem úgy tűnik, hogy segíteni akar...inkább ugy mint aki telibesz@r...azért
Na ezaz. Erről van szó.
az emberi kapcsolatok bonyolultak és nem csak rajtad múlik, hanem a másik személyen és személyeken. okolni egy más feljebb való entitást ezért, kissé zavaros a számomra. persze felel érted stb. de nem gondolod h azok a másik személyekért is felelős egy feljebb való entitás? és akkor most azokat is okolod? ez így egy önző, másokat hibáztató hálózattá válik. nem?
az embereknek önnálósodniuk kell! tehát önnállóan kell tennenek és elérnetek a céljaitokat. az h elengedik a kezeiteket nem egyenlő a lesz@rással.
"önnállóan kell tennének és elérnetek a céljaitokat"
Azt akkor lehet, ha erre kapsz teret. Ha csak elengednék a kezemet akkor nem lenne előttem 5 millió akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!