Miért látom mostanában a 22es számot?
Szerintem ha kifejezetten egy konkrét számot figyelsz, akkor előbb-utóbb találkozol vele. Próbáld ki, hogy kifejezetten keresel egy számot (ne a 22 legyen, de mégis valami egyszerű szám pl. 16, 20).
Meg fogod látni, hogy más számokkal is működik.
Szerintem most eléggé rákoncentráltál erre a számra, azért látod ennyiszer
(Ui. Most 22-én lettem 22 éves😂)
Klasszikus példa, amikor egyik rokon vett egy új autót és azzal jön nekem, hogy mostanában milyen népszerű ez a típus, folyton ilyeneket lát az utakon.
- Egyáltalán nem népszerű, nem gyakori autó volt, értelmes ember olyat nem is vásárolt.
- Nekem fel sem tűnt, csak az ő agya fókuszált erre.
- Soha nem volt teljesen normális, pláne később be is bizonyította, hogy tényleg vannak bajok a fejében.
- Hogy arról ne is beszéljünk, amikor nem adta meg az elsőbbséget valakinek és megtörték az autót, amit úgy óvott, mint a szeme fényét. Még a csomagtartóba sem volt szabad bármit betenni, mert "összekoszolódik", ami persze lehetne érthető, csak ő abszurd, nevetséges módon állt hozzá még ehhez is, nem részletezem.
Csak arra próbáltam utalni, hogy akinek ilyen látomásai vannak, láthatóan nem ez az egyetlen gondja. De ezt ugyebár sok más példa is bizonyítja.
2-es: passzivitást, bizonytalanságot, de elfogadást is jelent. Női oldal. Ha 22-es, akkor hatványozottan mivel ez egy mesterszám.
Vagy azt mutatja hogy passzív, bizonytalan vagy, de mutathatja hogy ez a megnyugvás, elfogadás ideje. Ezt neked kell érezned hogy melyik.
"A benne rejlő feladat, hogy stabil talajt találjunk a lábunk alatt, megbízzunk önmagunkban és a sors gondviselésében. A 2-es alapvető problémája, hogy állandó visszaigazolást keres a világból, mivel álladóan kétségek gyötrik saját életével kapcsolatban. Társakra van szüksége, akik támaszt nyújtanak neki, de egyedül is meg kell állnia a lábán."
"A 22-es szám egy olyan sorsutat hordoz, amely a kétségken át elvezet a bölcsességbe, vagyis abba az állapotba, amikor tudod, hogy a világban jó és rossz dolgok egyaránt vannak, és Te vagy az aki jó és rossz között dönthetsz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!