Miért köszön mostanában mindenki úgy, hogy Szia Uram, és miért hallgatja mindenki a Beggin című számot, mikor az már tíz éves sláger?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 20:05
1/11 anonim válasza:
Mert újra felpörgött a neten a buszmegállós, kanc/gányos mém
3/11 anonim válasza:
Soha nem hallottam senkit aki így köszönt volna, és nem hallottam még erről a számról. És nem, nem lakom barlangban. Egyetemista vagyok, kollégista, dolgozom is és vannak barátaim.
5/11 anonim válasza:
Ez a szia uram szerintem k..va idegesítő,és unalmas,ugyan olyan mint MINDENT IS...a falra tudnék már mászni tőle.
6/11 anonim válasza:
valóban tenyérbemászó ez a szia uram...
mert ebben benne van, hogy nem vágja kinek mondja, nem vágja, hogy ezzel saját magáról állít ki bizonyítványt, tehát semmit se vág, egy buta.
de ez annyi, hogy a következő létszám leépítésnél az ilyenek kerülnek lapátra elsőnek.
7/11 anonim válasza:
Én is hányok mindkettőtől a ,,szia uramtól" meg a ,,mindent is"-től is. A harmadik "kedvenc" még a ,,maga ön?". Rendesen falramàszok ezektől.
8/11 anonim válasza:
Mi az, hogy 10 éves, és lejárt? Egy szerzemény sosem jár le, és sosem veszt az értékéből. A zene nem divat, hanem élvezet!
Egyébként nekem sem tetszik sem a beggin, sem a szia uram.
9/11 anonim válasza:
Rengeteg barátom és ismerősöm van, de még sosem köszönt rám így senki.
Pfffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!