Ezért most visszafog ütni a karma?
Miből gondolod, hogy egy több ezer éve kitalált, kisebbségi hitvilág érvényes lenne ránk is?
"Köszönhetően" a hinduista hittérítőknek és terjesztőknek, USA és Európában nagyjából 20 %-ra becsülhető a karmában és reinkarnációban hívők száma, de például a keletnémet területen 12 %.
(Keletnémetek utasítják el jobban az illegális migrációt is.)
Magyarországon (is) a kommunizmus bukása utáni nyitás hatására törtek be ilyen hinduista tanok.
Előtte nem nagyon foglalkoztak az emberek ilyesmivel, mint ahogy általában a vallásos hitek is államilag megtűrtek voltak, de nem támogatott (bárki szabadon járhatott templomba is).
Én is súlyos kenyszerbeteg vagyok, 16 éves koromban véresre mostam a kezeimet kb másfél even keresztül mert akkor épp az volt a mániám.
Valószínű egy régi osztálytárs okozta ezt, akivel nagyon csúnyán összevesztem és tisztátalannak éreztem. Ez fajult el idáig.
Csak azért írtam le hogy lásd a mértékét.
Ez a telefon téma bennem is sokszor felmerül és visszajön és én sem aludnék úgy hogy nagyon közel van a fejemhez.
De azért ezt meg lehet oldani, nem?
Nekem most a nagy franciaágyam másik felén van éjszaka…
Amúgy meg a rák kb kiszámíthatatlan… nézd meg kate middletont… milliárdok, munka nélküli élet, mindenből a legminőségibb és mégis 40 évesen rákos.
Más meg hulla csóró, dohányzik, iszik és soha nem lesz rákos….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!