Hogyan egyeztetitek össze azt a tényt, hogy az írás szerint aki a szentlélektől fogant majd tanított megfeszítették és harmadnapra feltámadt kb 56 szor említi a mennyországot mint lakhelyünket? Hogyan fér ide a reinkarnáció?
Bírom, amikor két vallás hívői összevitatkoznak.
Elvileg mindkettő szilárd a hitében. De ha mindkettő azt hiszi, hogy biztosan neki van igaza, az ellenmondás. Ennyi erővel egyiknek sincs igaza.
Milyen alapon gondolná bármelyik, hogy neki van igaza, nem pedig a nevető harmadiknak, aki nem hiszek semmiféle elavult kitalációban, amire nincs semmiféle bizonyíték.
A Vatikán hivatalosan nem támogatja a reinkarnációt, mert szerintük egy élet van, amit az ítélet követ. Eszerint mondjuk feltámadás sem lehetne, persze a Bibliát úgy szerkesztették, ahogy jobban tetszett a papoknak a mese.
Közben vannak keresztények, akik hisznek a reinkarnációban is. Mert nekik meg az tetszik.
De a földi élet nem ilyen kitalációkat követ, hanem az evolúció kérlelhetetlen logikáját, amit még senki nem tudott bizonyítékokkal cáfolni.
A vallások viszont 100 % hit (kitaláció), 0 % bizonyítékkal.
As vallás legszebb része a hit. A hitnek teremtő ereje van. Krisztus adta a pêldát.
De te is kipróbálhatod eSZeM úr. Higgyél bàrmiben 100%-ban és 100%-ban valósággá válik. Persze csak ha Isten áldása van a hiteden. És tudsz hinni 100%-al.
Nekem minden sikerült amiben 100%-ig hittem.
14.
Ha képes lennél reálisan felmérni a helyzetet, nem címeznél nekem agymosodát.
Ez a gond sajnos, mesevilágban élnek egyesek, valóság talajától elszállva.
Ájtatos elvtárs, hol volt a te Istened, amikor 56 után papokat kínoztak halálra, válogatott aljas módon...
15s a fatimai üzenetben volt az én Istenem. Figyelmeztette a világot Szűzanya és bevált az üzenete 1917-ben, hogy a gonoszság erői fognak felülkerekedni ha nem ajánlják fel Oroszországot a Szűzanya. Szelőtelen szivének. Nem tortént meg mert a hotetlenség nagy volt. Azonban ateista mesehősók mint te, megtértek Portugáliában, mert a Szűzanya jóslatai mehtörténtek a nap csoda, a rőgtöni bejosolt esö is.
Az olyan hitetlenek megtértek ott helyben, ateista ujsagirók is.
1956 is az orosz kommunizmus miatt van ami a Sátán müve.
Te is csak a hiszem ha látom tamaskodó vagy.
szűz Mária minden generaciónak megjelent I.át hirdetve.
De persze olyan mint te nagyon gyerekekdeden földi módon itélkezel, holott ha mindenki imádkozna a földön mindenhol béke lenne.
A mártirokmritatták hogy a Sátánt nem fegyverrel kell legyőzni. Hol volt az istenem:
2000 évvel ezelőtt figyelmeztetett 56-ra, aki fegyvert ragad, fegyver által vész el.
Mindenki idióta aki nem hallgat Jézus Krisztusra.
17. "Mindenki idióta aki nem hallgat Jézus Krisztusra."
Erről van szó, szélsőséges Jehovás kijelentések, realitásérzék hiánya, válaszaim értelmezőkészségének hiánya.
Egy rendes Istenhívő jámbor bárány ilyen kijelentést nem is tehetne.
Ilyen alapon én is folyamatosan hülyézhetnék többeket, akik csak levegőbe beszélnek, soha nem látott dolgokról mesélnek.
A különbség, hogy én tényleg nem látok bizonyítékot, mivel nincs is bizonyíték, tehát ebben akkor elvileg igazam van.
Neked miben van igazad, nincs bizonyítékod semmire, amiket magyarázol.
Na most jól összezavartalak.
17. "ha mindenki imádkozna a földön mindenhol béke lenne."
De látod, hogy ez képtelenség, soha nem volt és soha nem lesz, miután ellentmond a földi élet evolúciós alapú működésének.
Kihalnánk, ha rajtad múlna.
Még Ádám és Éva története is szimbolikusan Darwin elméletét támasztja alá, miként bűnbe(?) estek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!