Mi lesz az ilyen emberekkel?
Ja, 45 ös es hogy te, ahogy te mondod, amilyen “okádék” stílusban te írsz es provokalsz valaszokat, nem kedvesen, nyíltan, érdeklődően, hanem te es a spirik közti háború stílusban, te mennyire vagy okádék ember?
Tehat te megerdemled a választ, mert pofatlan stílusban provokalsz, szerinted neked kijár?
Es ha ugyanúgy kezelnek téged, ahogy te másokat, hú de sértett vagy!
Mert neked jár minden igaz???
53 as, erről beszelek, nezd meg, azokat akik kerdeseket tesznek fel, milyen paraszt, provokatív, megfontolatlan stílusban teszik, ilyen “nem érdekel, de hadd pofázzak bele minden topicba” stílussal es ezek utan csodalkozik, hogy miert kerdik meg, hogy ki vagy te, hogy barki tartozik neked valasszal, mikor eleve ellenseges a hozzáállás?
Ellenséges, azt még kibírom. Ha látok eszet is, de sülthülyeket nem bírom, isten remélem megbocsátja!
"41 es, miert a tetteidnek nincs következménye? Ezt csak a szektahívők mondjak?"
Az adott szövegkörnyezetre vonatkozik a válasz. Vagy direkt keresed a fogást, kibúvót, vagy értelmezési zavar. Itt a karmáról beszéltünk, pontosan arra válaszoltam!
Utána a másik felhasználó szavaiba is belekötöttél (a tetteknek van következménye, de amikor ennek egy vallásos körítést adsz, az már teljesen más dolog), ezt is csak értelmező módon kellett volna olvasni.
De nem csak kiforgattad, sértegetted is, ami miatt a válaszod azóta már el is tűnt.
"Ha látok eszet is, de sülthülyeket nem bírom, isten remélem megbocsátja!"
Teljesen ki vagy fordulva magadból szerintem, itt te agresszívkodsz, fölényeskedsz másokkal, többiek igyekeznek normálisan kommunikálni, jutalmul még törlést is kaptál.
Ezt nem értem, milyen alapon képzeled, hogy nálad lenne a bölcsek köve, hiszen nincs is semmi bizonyíték a szavaidra.
Egyéb esetben mondhatnánk, hogy Isten megbocsát, de Isten karma nem, tehát ebből a frusztrált hozzáállásból még gondjaid lesznek.
Utòlsò. Kösz a semmit ott voltam egy 1 hònapig semmit nem segîtettek csak felirnak egy halom mèrget amitõl nyálcsorgatòs zombi leszel. Mentálisan mindent rendben találtak,
Szívem szerint elköltölznèk egy kis tanyára ahol civilizáciònak nyoma sincs.
Vajon mi lehet az oka annak, hogy egy ilyen ártalmatlan téma is ekkora indulatokat és ellenségességet tud szülni?
Kívülállóként én mindig úgy érzem, hogy az bánt és az indulatol aki saját magával nincs rendben, hiszen aki harmóniában van saját magával, maximum észleli a mások által irritálónak tartott dolgokat, és megvonja a vállát. Annak valami oka kell hogy legyen amikor valaki beleáll egy konfliktusba.
Igen, provokálnak, kötekednek, elviselhetetlen paraszt stílsuba, es nem érti, hogy miert nem valaszolod meg az összes kérdését, de te kedvesen, szépen, nem olyan hangnembe, ahogy ő beszél.
Megáll az ész !!!!
Egyértelműen látszik, hogy a két és fél pipás az idegbolond és elvakult. Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem.
Mások véleményét elviselni képtelen, tolerancia másokkal szemben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!