Mi lehettem előző életemben, hogyan deríthetem ki?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, érzékeny típus, könnyen létesítek kapcsolatot az emberekkel, makacs, víziszonyos, okos, orvos szeretnék lenni. Ha el akarok érni valamit, akkor azt meg is valósítom, megvan a saját elképzelésem az emberekről.2010. okt. 26. 18:42
11/13 anonim válasza:
Lehet h az előzők már írták de regresziós hipnózissal vissza tudsz menni az előző életedbe , de csak olyannal csináld aki érti a dolgát, mert ha olyan emberrel csináltatod aki ennek a hinózis fajtának csak az alapjait tudja akkor abból nagy baj is lehet :)
12/13 anonim válasza:
Honnét tudod hogy nem volt előző életed? Honnét tudod hogy nem haltál már meg például ötvenszer? Miért nem emlékszel semmire? Mert az agyaddal gondolkozol, és nem a lelkeddel. Csak a lelked vándorol át új testbe.
Amúgy engem is érdekel,hogy ki lehettem előző élete(i)mben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!