Hogyan támasszam fel az elhunyt párom?
Akkor az elhunyt egy hölgy volt, ha jól kovetkeztettem?
Nos, az újjászületés szerintem rendkívül bonyolult téma, nem is akarnék avatatlan szakértőként tetszelegni. Érdemes mindenképp keleti buddhista tanitasokat tanulmányozni, illetve Rudolf Steiner okkultista és antropozofus tanításait. Általában kell várni legalább 7 évet az újra megtestesulesre. Gyerekeknél szerintem hamarabb következik be az újjászületés, mivel értelemszerűen a köztes létben jóval kevesebb feldolgoznivalojuk van, vagy éppen semmi.
Vagyis feltételezésem szerint a köztes, mély alomszeru létben lehet és majd valamikor 2030 táján fog újból testet ölteni.
Keress rá yt-on: Rudolf Steiner Staying Connected.
Nem könnyű megérteni, annál is inkább, mert angolul van. Másrészt a ma élő ember egyszerüen semmilyen szinten nincsen erre felkészítve. Nézetik vele a barmabbnál barmabb horror filmeket, ennyi kb az ehhez való hozzáállás. Egy biztos, a holtakkal történő kapcsolafelvételhez Tudás kell. Meg persze Bátorság, mert kockázatok valóban vannak. Pl nem az jelenik meg, de elhiteti hogy igen, ö az. Nem véletlen, hogy a holtakkal nem lehet csak úgy felvenni a kapcsolatot. És még csak nem is azért, mert a ma embere ebből, jó szokása szerint rögtön üzletet csinálnak. Inkább a pszichéjét terhelné ez meg az itt maradoknak, rengeteg depressziós, skozoid egyéb idegrendszeri problémákkal terhelt ember lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!