Őszintén, valakinek volt halal közeli élménye?
Figyelt kérdés
febr. 14. 21:24
11/15 anonim válasza:
Drogtol kivulrol felülről lattam magam ill magunkat. Ez sima halucinacio volt csak. Azota nem hiszek a halálkozeli élményekben meg klinikai halál esetén tapasztaltakban, mert csak agyi "játék" az egész.
12/15 anonim válasza:
*Tehát amikor kivulrol látod magad az nem azert van mert kiszálltál a testedbol hanem az emberi agy képes arra is hogy más nézőpontból lásson. Es ehhez halálhoz se kell közel lenni elég egy sima drog is amitol másképp érzékelsz.
13/15 anonim válasza:
Nem vagyok iszlám vallású, és nincsenek közeli barátaim között sem. Így halal közelében sem voltam, hogy halalközeli élményben lehessen részem.
14/15 anonim válasza:
10! Nézz a naprendszerről videókat, filmeket. Hogy pl. A Jupiter mennyivel hatalmasabb a földnél, és milyen régóta keringenek szabályosan a semmibe. Hogy milyen kicsi a föld, és hogy mit háborúzunk meg adózunk itt stb. Porszemek vagyunk ebben a hatalmas rendezettségben. És semmi értelme amit itt csinálunk. Ránevelték az emberiséget a ma működő társadalmi rendszerre. De az univerzumban rend van, és lebegünk egy sárgolyón a végtelen semmibe. Igazábol csak egy szupernova robbanás kell vagy egy komolyabb meteor és mindenki rájönne hogy valójában kik vagyunk, és mennyi hülyeséget csinálunk.
15/15 anonim válasza:
A drog előixéz hasonlókat, de mégsem ugyan azok a momentumok. Nézz utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!