Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Őszintén, valakinek volt...

Őszintén, valakinek volt halal közeli élménye?

Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 21:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Drogtol kivulrol felülről lattam magam ill magunkat. Ez sima halucinacio volt csak. Azota nem hiszek a halálkozeli élményekben meg klinikai halál esetén tapasztaltakban, mert csak agyi "játék" az egész.
2024. febr. 17. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
*Tehát amikor kivulrol látod magad az nem azert van mert kiszálltál a testedbol hanem az emberi agy képes arra is hogy más nézőpontból lásson. Es ehhez halálhoz se kell közel lenni elég egy sima drog is amitol másképp érzékelsz.
2024. febr. 17. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok iszlám vallású, és nincsenek közeli barátaim között sem. Így halal közelében sem voltam, hogy halalközeli élményben lehessen részem.
2024. febr. 18. 01:25
 14/15 anonim ***** válasza:
10! Nézz a naprendszerről videókat, filmeket. Hogy pl. A Jupiter mennyivel hatalmasabb a földnél, és milyen régóta keringenek szabályosan a semmibe. Hogy milyen kicsi a föld, és hogy mit háborúzunk meg adózunk itt stb. Porszemek vagyunk ebben a hatalmas rendezettségben. És semmi értelme amit itt csinálunk. Ránevelték az emberiséget a ma működő társadalmi rendszerre. De az univerzumban rend van, és lebegünk egy sárgolyón a végtelen semmibe. Igazábol csak egy szupernova robbanás kell vagy egy komolyabb meteor és mindenki rájönne hogy valójában kik vagyunk, és mennyi hülyeséget csinálunk.
2024. jún. 19. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
A drog előixéz hasonlókat, de mégsem ugyan azok a momentumok. Nézz utánna.
2024. jún. 19. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!