Téged irritál ha valaki a reinkarnációban hisz?
Figyelt kérdés
Engem csak azért irritál mert látom, hogy olyankor a Sátán cinikusan nevet az illetőn az orra alatt, hogy ezt is eltávolítottuk Istentől.febr. 1. 07:20
21/24 Szervizmérnök úr válasza:
20. Ezt már kifejtettem máshol, itt próbáltam tömöríteni, azt meg kiforgatod, nem nagyon vagy képes átvitt értelmű megfogalmazásokat helyére tenni.
Mi szoftverünket apa-anya kódolja össze, ezért is neveztem szellemesen "frissített" verziónak. Bonyolult ez...
Egyebekben nem nagyon látom értelmét a szócsatának, összevissza forgatod ki a szavaim, hülyeségeket magyarázol, engem ez nem érdekel, kár erőlködni.
22/24 anonim válasza:
Nem. Engem az se zavar ha valaki abban hisz, hogy látja a sátánt cinikusan nevetni az orra alatt, egészen addig amíg nem bánt másokat azért, mert nem abban hisznek, amiben ő.
23/24 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, de elfogadom azt hogy ő ebben hisz.
24/24 anonim válasza:
Téged irritál ha valaki a reinkarnációban hisz
-- ezt már kérdezted 1862-ben is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!