Milyen karma okozza, hogy valaki olyan életet kell éljen, ahol nem tudja kibobtakoztatni a művészi/kreatív oldalát?
Van benne művészi hajlam, ezt iskolában, kisebb próbalgatásokon visszajelezték, de nincs lehetősége komolyabban foglalkozni vele. Nincs lehetősége dolgozni rajta, időt, energiát szánni rá, amit szeretne, és kéne is, akkor is ha csak művészet-a-művészetért-féleképpen gyakorolja. Nem olyan környezetbe született. Kisgyerekkortól kezdve nyomták el benne a szülők. Mikor táncolni, zenélni, festeni akart, akkor "nagyon drága" "nem neked való", "itthon nincs hely" stb, mindig volt kifogás, vagy ha épp nem kifogás volt, akkor a körülmények nem voltak adottak. Pl adott oktatás nem volt helyben.
Felnőttként továbbra sem tudja megteremteni a körülményeket ezekhez, ha vért izzad akkor sem. Nem tudja mit kezdjen az életével, 100%-ban elveszett. Szenved az önkifejezés hiányától és képtelenségétől.
Miért vállal a lélek ilyet? Miért születik ilyen környezetbe? Mit tett?
Mit lehet ezzel kezdeni?
Kit/mit szolgál egy ilyen élet?
🤣 Kötve hiszem.
Próbálok adni belőle 😉
De áruld már el, hogy miért nem tudod megteremteni a körülményeket?
Mert fiatal albérlő vagyok, és amikor pl nincs karácsony látástól mikulásig dolgozok, hogy ki tudjam fizetni. A munkám egy monoton sz@r, nem gyári de ugyanúgy öli az embert a lelket és a kreativitást.
Hangszerem nincs. Panelban egyébként se örülnének neki, nem erre lett kitalálva (off: sztem amúgy nem is embernek lett kitalálva de ez most mellékes)
Munka mellett nekem az időmbe energiámba nem fér bele. Lehet másnak belefér, annak örülök de én ennél többet nem tudok. Ha megszakadok akkor se. Így is rogyáson van az egészségem huszonévesen.
Ez van. El kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!