Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van jelentése az álmomnak...

Van jelentése az álmomnak vagy ennyire kreatív az agyam ?

Figyelt kérdés

Álmomban egy nagy szerelmem volt , valahogy átkerült egy másik helyre . Azt a tanàcsot kaptam egy látótol hogy egy megszentelt sírnál vegyem fel a kapcsolatot es látni fogom a fekete síron , kaptam egy lapot is amiről egy furcsa verset kellett olvasnom , testvéremmel olvastuk ekkor megjelent ( nem halt meg,csak átkerült valahogy ) és tetoválása is volt ami hasonló volt az én egyik mintámhoz. Ezután egy csomagot kaptunk testvéremmel egy öreg férfitól ,ami egy hatalmas öreg tükör volt , először valamit elkellett volna égetni a tükrön és összetörni így átjáró nyílt volna a másik világból és kitudott volna jönni de ekkor keltem fel.

Még csak filmet se néztem ezoterikus tartalomban mostanság . De nagyon durván megfogott ez a férfi mintha mindig is ismertem volna és szerettem.

Én egybként férjnél vagyok tehát még csak nem is szingli .Megköszönöm ha végig olvastad , és dobsz egy vélemênyt :)

2022. júl. 21. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az álmokban keveredik a múlt, jelen, jövő. Például láthatod egy jövendöbeli párod is, vagy akár előzőéletbelit is.
2022. júl. 21. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Semelyik véglet sem jó.

Nincs jelentése az álmoknak és nem kreatív az agyad.

Bárki tud ilyet álmodni.

2022. júl. 22. 10:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. júl. 25. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!