Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha előző életemben valaki...

Ha előző életemben valaki megölt engem,én pedig ebben az életemben ugyanezt teszem vele akkor ehhez "jogom" volt hogy megtörténjen a kiegyenlítődès vagy csak újabb karmát generálok ezzel?

Figyelt kérdés

2023. nov. 18. 18:44
1 2
 11/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Te hány élőlényt ölsz meg, amikor eltapostál bogarakat, legyeket, szálló rovarokat kentél fel az autó szélvédőjére, hány disznót ettél meg, ártatlan csirkét, libát, kacsát, jámbor halat?

Miért képzelik az emberek, hogy az ő életük értékesebb más életeknél?

Karma, hülyeség.

2023. nov. 19. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Karmában is megvan a rangsor.

Aki hitetlen, az ne jöjjön ide gyalázni! Én sem megyek kifejezetten szidni az egyházat! Bár ha a Halloween-t szidták, arra ugrottam és befogták. De az oktalan ostobaság volt és így nem mindegy. Itt minket vagy hitünket szidni is oktalan.

2023. nov. 19. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként rengeteg betegséget és egyéb helyzetet nem tud megmagyarázni a tudomány továbbra sem, de a karmikus hit meg tudja. Például melegség. A saját életemben pont sok olyan van, amit nem tudnak megmagyarázni. A Covid-dal is volt ilyen esetem és konkrétan az orvosok szeme düledezett rajtam. De ebbe nem megyek bele.
2023. nov. 19. 15:04
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

A Világegyetemben porszemek (sem) vagyunk, legfeljebb részei, kiszolgálói egy nagyobb résznek.

A kis porszemek lelkivilága egyébként senkit nem érdekel.

Vannak zsákmányállatok, nekik az a sorsuk, kompenzációt ők sem kapnak senkitől.

Szomorú kimondani, de akiket legyőzött egy másik ember, evolúciós értelemben zsákmányok lettek, vesztesek.

Evolúcióban igazságot keresni viszont nem sok értelme van sajnos, vagy legalábbis ezen a szinten nem az egyén igazsága győz. Ezért nincs értelme a karmának sem, önbecsapás, egy régi, alacsnyabb fejletségű kor hite, kitalációja.

2023. nov. 19. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es kihagyta a marhákat
2023. nov. 19. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!