Ha meghal a macskám, akkor az ő esetében is ugyanaz a folyamat játszódik le mint mikor egy ember hal meg?
Figyelt kérdés
Itt fog vajon kísérteni, sajnos nem lehet megmenteni nagyon öreg és beteg. Vajon következő életében is macska lesz vagy magasabb szintre lép?2023. nov. 14. 21:30
21/26 anonim válasza:
A reinkarnáció pont nem vallásos humbug, mert a spiritualitás és a buddhizmus nem vallás!
22/26 anonim válasza:
"A mentális beteg pedig mentális beteg marad." - Öhm! Nem! Párom élő bizonyíték erre és minden okkultizmusra, bár pont ő nem szeret erről mesélni. Volt egy rosszakarónk, először meg akart szerezni engem, majd bosszút akart forralni, párom telefonon át egyik pillanatról másikra őrült meg ellenem, ghosting-olva tűnt el, paranoid skizofrén tünetei lettek, téveszméi voltak rólam, összepacsizott a rosszakaróval. Kórházi ismerősök is paranoid skizofréniának mondták, csakhogy az nem kezdődik azonnal és - tudomány szerint - nem múlik el sehogyan. Mágia hatására szereztem vissza, nem tudja megmagyarázni a tetteit, nincsenek meg a tünetei, boldogok vagyunk, védelmet kértem a rosszakaró ellen. Ha nem lennének a történetemre tanúk, akkor engem lehetne hallucináló dilisnek nézni. De tanúk is vannak. Sőt: a rosszakaró elrángatta egy barátomat is, együtt mocskolódtak, bevették páromat egy játékklubba, a korábbi barátom ellen feljelentés és távoltartás történt. Ugyanis nem vett le fényképeket és szitkozódott tovább.
23/26 anonim válasza:
Intelligensebb állatok és háziállatok esetében bonyolult a karmikus reinkarnáció. Alapvetően kifejezetten okkal jönnek hozzánk és némelyik akár ember is lehetett. Ha egy ember nagyon-nagyon gonosz-alantas életet él, akkor ilyen állatként tér vissza. Általában olyan ember mellé, akivel rosszat tett.
24/26 anonim válasza:
Bastet istennő a gondjukat viseli a túlvilágon
25/26 anonim válasza:
Én is spirituális vagyok valamennyire, de ezek a tényként kijelentett elméletek elég furcsák számomra. Hogy lehet itt mindneki ennyire biztos abban, hogy honnan jött valami, ami nem ő, és hova megy tovább amikor nem lesz közöttünk többé? Ebben senki sem lehet teljesen biztos. 😟
26/26 anonim válasza:
A kérdező kíváncsi, akinek pedig van valamilyen elmélete erre, az leírja. Senki sem írta, hogy ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!