Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Akinek ez az utolsó köre ezen...

Akinek ez az utolsó köre ezen a Földön és nem kell visszajönnie már ide, az hová megy utána?

Figyelt kérdés
tudom ez nem jellemző kb senkire de mégis . hova kerül, hova megy

2023. okt. 30. 14:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
27%
Mikor értitek már meg, hogy a reinkarnáció nem pozitív dolog a keleti tanokban?
2023. okt. 31. 11:04
 22/32 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

21.

Ne viccelj, ifjabb koromban nekem ezt már bemagyarázták, hogy a reinkarnáció csak szenvedés és büntetés, meg a többi, most hagyjuk a részleteket!

Akkoriban még nyitott voltam ilyen hülyeségekre is, bár azt nem mondanám, hogy nagyon hittem volna.

Csak később kigyógyultam ebből is, mint a vegetarianizmusból.

Fiatalon könnyebben lehet az ember különféle agymosások, szekták áldozata.

2023. okt. 31. 11:45
 23/32 anonim ***** válasza:
24%
Szervizmérnök úr! Az a helyzet, hogy megszeretném tőled kérdezni, hogy Jézus feltámadását és úgy teljes egészében vagy részben elhiszed a kereszténység történetét és a mennybéli életet és a feltámadást vagy elutasítod? De vigyázz mert ha elutasítod és a halálos ágyadon is megveted Jézust akkor elkárhozol. egyébként mi a véleményed jézus feltámadásárol? Azt is bugyuta ókori emberek találták ki szerinted miközben 500 ember látta? Én szeretlek téged mert tudom, hogy benned is benned van az Isteni szikra és szoktam olvasni a kommentjeidet, lényegében nekem nincs vele mármint a kommentjeiddel semmi gond mert én is nagyon szkeptikus vagyok a reinkarnációval kapcsolatban. Nem hiszem el mert Jézus nem tanította. Legyen szép napod szervízmérnök Úr! :) 21 es voltam
2023. okt. 31. 11:54
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
előbb hiszem el, hogy a paradicsomban a sátán egy tűzokádó százlábú kígyó volt, mint a reinkarnációt
2023. okt. 31. 11:57
 25/32 anonim ***** válasza:

@21

Inkább valami szükséges rossznak nevezném. Itt sem mondta senki, hogy pozitív.

2023. okt. 31. 11:57
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

@23

Bocsi, hogy a szervizmérnök helyett írom. De szkeptikusnak lenni az azért már lehessen elfogadott. Nem vagyok köteles elhinni Jézus feltámadását, egy tanúval sem tudtam beszélni, nem voltam ott. Ugyanígy nem kell hinnem, hogy Buddha eljutott a teljes átlényegülésbe, a Nirvanába.

2023. okt. 31. 12:03
 27/32 anonim ***** válasza:
13%
lehetsz szkepitikus a nagypapám is az volt a halálos ágyig, utánna ő is szentképet kért pedig előtte azt mondta majd akkor hiszi el, hogy létezik Isten ha kezet fog vele. Biztosak lehetnek a szkeptikusok ha elutasítják Jézust a halálukig akkor nem kerülnek be a paradicsomban mert Isten olyan helyet készített az őket szeretőknek amilyet full nem hallott szem nem látott szív nem tapasztalt. De aki elutasítják azoknak is készített helyet csak ott a szarvas bácsi lakik. lehet választani. szabadd akaratod van, hogy ki mellet döntesz
2023. okt. 31. 12:08
 28/32 anonim ***** válasza:
48%
#fül
2023. okt. 31. 12:09
 29/32 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

23.

Ne légy nevetséges, te 2000 év után elhiszed, hogy ki, mit látott.

A Bibliát úgy szerkesztették, korabeli hatalmi érdekek mentén, hogy a tömegeket jól kordában lehessen tartani általa.

Bizonyára létezett egy ember, de emberfeletti képességek nélkül. A többi mesét is szépen megírták hozzá, fantázia kérdése.

Nincsenek emberfeletti képességű emberek, Uri Gellert is átnevezték, most már Uri Szélhámos Geller.

2023. okt. 31. 12:09
 30/32 anonim ***** válasza:
37%

@27

"Biztosak lehetnek a szkeptikusok" - nem lesznek azok, ezért szkeptikusok. Értem, hogy nehéz megérteni a vallásosok székéből ezt, de a világ változik. Amit ma kimondunk, azt holnap valaki megcáfolja. Erre akar rávilágítani a szervizmérnök is, talán nem mindig a megfelelő stílusban, de igaza van.

Az sajnos a helyzet, hogy nincs egyértelmű bizonyíték a mennyre és a pokolra sem. Az meg főleg nem az, hogy sokak térnek meg a halálos ágyukon. Ennek számos oka lehet, de leginkább a halálfélelem. Arról nem is beszélve, hogy a globalizáció előtt az egyszerű ember azt sem tudta mennyi különböző vallás van. A buddhista például sosem kérte a szentképet.

Nem fenyegetőzök én se olyanokkal, hogy esetleg majd mi lesz teveled az én vallásom szerint. Ez a tisztelet jele.

2023. okt. 31. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!