Akinek ez az utolsó köre ezen a Földön és nem kell visszajönnie már ide, az hová megy utána?
Negyedik dimenzióba tovább fejlődni.
Rengeteg emberre igaz ez. Nem kevés embert ismerek, akik nagyon közel járnak, vagy már be is teljesítették harmadik dimenzió tanulmányaikat.
11. De. Egyenlő a társadalmi fejletlenséggel, szellemi szinvonallal. Ilyen alapon egy bennszülött törzs fejlettségi szintjét is értékekhetnéd magasabbra a miénknél.
De nem ismétlem magam, ahogy itt a 3. válaszomban is már említettem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__124..
Továbbá kérem felmutatni azt a GyK szabályzati pontot, miszerint te itt kétségbe vonod a megszólalási jogosultságom!
Mennyivel alábbvalók az én írásaim, mint az alacsony szintű "szarvizi" és hasonló bunkóságok? Valaki nem bírja elviselni az én véleményem, neki szabad sértegetni engem? Milyen munka ez?
Szerintem általában erre nagyon csekély esély lehet a mai romló világban... Viszont valaki talán tényleg úgy indul neki vagy más világból érkezik ide. Én állítólag magasabb létforma voltam és onnan dobtak le ide súlyos hiba miatt. Mondjuk: érdekes magasabb létformaként is akkorát hibázni.
Összességében így nézve végtelen variáció lehet. Akár vissza lehet jönni, akár másik létformák lehetünk, akár angyalok lehetünk, akár segítő szellemek lehetünk. Mellettem például másodlagos őrangyal mellett még segítő szellem is van. Az erős képességű spiritiszta személyek kapnak plusz segítőt.
Valaki lát, valaki hall. Biztos.
"A hatóságok gyanúsítottként a 40 éves Robert Cardot azonosították, aki a hadsereg egyik tartalékos kiképzőintézetében lőfegyver-oktatónak készült. A rendőrségi jelentések szerint Cardot 2023 nyarán két hétig egy elmegyógyintézetben helyezték el.
Card állítólag hangokat hallott, és azzal fenyegetőzött, hogy lövöldözést fog végrehajtani a Maine állambeli Saco városában található katonai kiképzőbázison."
"Valaki lát, valaki hall. Biztos."
Így van, vannak egyének akiknek 'feladatuk' lenne ezt kiküszöbölni.
De nem látták, vajon az ő hibájuk?
Nem,
nem tudhatjuk a reakciókat. Hiszen annyi minden befolyásol bennünket.
Most Te is befolyásolni próbálsz engem.
De mi érteme?
Másként látjuk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!