Miként betegíti meg a lélek saját magát, illetve a fizikai testet, ha...?
Hadd próbáljam megfejteni a lényeget.
Először is, azt hiszem, hogy a lélek és a fizikai test kölcsönhatásban van egymással. Ha a lélek nem boldog vagy zavart, az a fizikai testünkön is meglátszik. Például a stressz miatt pattanások alakulhatnak ki az arcon. Tudod, én is azt hiszem, hogy vannak emberek, akik nem akarják, hogy az igazságot lássuk, és valóban megszűrik az információt. Mágiával? Talán!
A boldogságot illetően pedig... Hm, igen, sokan csak az álboldogságot élik meg, és nem is tudják, mi a valódi öröm. Talán a mágiában és az ezotériában keresendő a válasz. Az álom és a valóság közötti határ pedig olyan vékony, hogy sokszor már magam sem tudom, hol vagyok. De talán ez az egész csak egy illúzió?
"a valóság sajnos rémálom"
Nem így látom, de nem vitatkozom, csak az érzéseimet szeretném átadni.
Nem formálok 'álomvilágot'. Valahol tudom, most és ebben a pillanatban élek. Ez a legfontosabb. MOST.
Elfogadom hogy a testem a fizikai valójában beteg. De én élni akarok, tartson bármeddig és ki vagy mi akadályozna meg ebben?! Nem gondolkodom a miérteken, mi értelme lenne?
Hagyom hogy testem s lelkem egy legyen.
A gyermeki énet őrizni kell, nem szabad elfelejtenünk hogy SZABADNAK születtünk.
Ha szabad vagy, minden lehetséges!
Egyenlőnek születünk, csak másképp működünk életünk során. Nem baj ez. Így van jól.
/ Ugye tudod Kedves Zöld Sárkány, nem szeretlek, de elfogadom hogy vagy és ezáltal színesebb az élet. /
Provokáltál és én hagytam magam.
„Miként betegíti meg a lélek saját magát, illetve a fizikai testet”
Miért betegítené meg saját magát, külső hatások betegítik meg. Röviden el tudom mondani minden élőnyény magáért él, és maga a világ közepe. Számára te eszköz vagy fenyegetés vagy. Az hogy neki jó legyen hogy abból neked milyen károd származik úgy hogy neki abból előnye van számára érdektelen. A nagy cél az hogy te egy hatékony báb rabszolga eszköz legyél ami ebből az állapotból képtelen kilépni. Ezáltal nálad fejlettebb okosabb „embereknek” jobb életet teremtesz, olyat amit maguktól nem tudnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!