Beleolvastam a New Age tanításaiba és ugyan ezt gondoltam be kokozva, mint amit ők írkálnak. Szerintetek ezek a "guruk" bevannak tépve?
Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 11:36
A kérdező szavazást indított:
igen
naná,még szép
nem tudom
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ajánlom olvasásra a Bibliát, ahhoz a varázsgomba triphez képest a New Age sehol sincs!
2/5 anonim válasza:
1: látom, nagyon érzékenyen érint a new agebe vetett hitedben a kérdés, ha rögtön valami teljesen irrelevánst hozol fel reakcióként. Sírsz is?
3/5 anonim válasza:
Remélem. Szomorú lenne ha nem terjeszkednének belül.
4/5 anonim válasza:
Ezek a szerzők módosult tudatállapotban írják sokszor a könyveiket.
Lehet ez médiumi kommunikáció,egyfajta módosult tudatállapot mikor az Univerzum felsőbb részeivel kommunikálnak.
Ezt a tudatállapotot meditációval, jógával és természetes vagy mesterséges kivonatokkal is el lehet érni.
5/5 anonim válasza:
Hazudsz egy igazi bekokozott írni sem tud. Összevissza beszél. Később nem képes felidézni semmit sem. Van pont erről egy film. Egy szöszi csaj játszik benne. Azt hiszem Anna Farris játszott benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!