Hisztek abban, hogy az öngyilkosok lelke évekig bolyong a földön?
Igen, csakhogy olyan sok ember él a földön, hogy minden feltételezést megerősít párezer tag.
Egyesek tapasztalták szellemek, démonok, földönkívüliek, isteni jelenések létezését, tapasztalták Jézust ugyanakkor Odint is, van aki látta a fényt az alagút végén, és megint van, aki emlékszik az előző életére, miközben mással közölte a Szűz Mária, hogy a halál után Menny és Pokol van - tehát egymásnak alapvetően ellentmondó dolgok passzolnak össze különböző hiteles vélemények és tapasztalatok alapján...
Sok igazság van ebben az ellentmondásos felvetésben is, de mint minden, ez is csak részigazság.
Ezek az említett dolgok kiválóan összeállnak, pl. az én fejemben is. Ki kell mazsolázni a lényeget, az igazat, a többi az mese, de van akinek szép mese.
Nem kötözködésből írtam:)
Csak itt az emberek nagy része szereti magát valami túlviláglátó spiritisztának beállítani, mert fényfoltokat lát és "érez" ezt-azt. Szóval, a dolog nem ellened irányult, hanem általános tapasztalatom alapján jobb szeretem kiszúrni, hogy ki milyen alapon érzi magát mindenkinél jobban informáltnak:)
Nekem 5 éve lett öngyilkos a férjem és nem köszönt el. Tudom mit érzel,Én azóta nem vagyok boldog.A nagy űr tombol bennem, a miért után keresgélek.
Én abban a hitben vagyok, hogy abban a pillanatban meg bánta az egészet. Mindig azt gondolom (képzelem), hogy föntről lát és nyugott, hogy jól nevelem a gyerekeit.
Nem mert a szellemednek valahova tartania kell!!
És az nem a föld
Én olvastam erről is, és mindenhol azt írják, hogy az öngyilkosság rossz dolgokhoz vezethet, és érdemes elkerülni.
De mint tudjuk ez ugyanolyan szöveg, mint az hogy szeress mindenkit, meg segíts a szegényeken. Szerintem ez vallási eredetű, ahol olyan szemmel látnák szivesen a világot hogy minden tökéletes, nincs gyilkosság, lopás, gyűlölet, háború és egy édenkertben kell mindenkinek élnie békében.
Ezért mondják azt, hogy ne legyél öngyilkos, mert itt ragadsz a Földön, nem kerülsz a mennybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!