Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van akkor ha egy lélek...

Mi van akkor ha egy lélek hozzám akar le születni, a gyerekemként, de én nem akarok/akartam gyereket?

Figyelt kérdés
Nem akartam gyereket soha, de mostanában mintha vágynék rá. Arra gondoltam lehet köze ahhoz, hogy valamilyen lélek engem választott. Nem ismerek magamra. Mi lehet a vàltozás oka? Jàrt már valaki hasonló cipőben? Vagy csak simán aki hisz ebben, annak mi a véleménye?
2023. aug. 22. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Szia! Ez lehetséges! Késztetést érzel, hogy szûljél gyermeket. Valaki le akar szûletni nàllad a Csalàdodbòl!
2023. aug. 23. 00:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi mindenkinek a választ. Nem szeretnék részleteket megosztani, mert a kérdés szempontjából teljesen releváns sok minden ami itt felmerült. Szándékosan ezo témakörbe írtam ki a kérdésemet, mert nincs rá racionális magyarázat, és a férjem is rácsodálkozott. Ugyanis eldöntöttük, hogy tudatosan gyerektelenek leszünk, én pedig meginogtam. De nem érzem magamban az anyai ösztönt és hasonlók, soha nem is éreztem. Ezt csak az értheti aki szintén nem akar gyereket. Ezért is ezo témába írtam ki, mert számomra ez felér egy természetfeletti tapasztalással, mert nekem ez nem természetes :-) mint mondtam véletlenül teherbe nem eshetek, így nekem kell eldönteni hogy “engedek-e” ennek az érzésnek teret.

Privát üzenetekre nem szeretnék válaszolni.

2023. aug. 23. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti egyszer sajnos személyesen is megtapasztaltam egy lélek távozását a földről- egy szerettem elhalálozásakor. Én azóta hiszek a lélekben, és abban, hogy az elhagyja a testet halálunk után. Nem kötelező ebben hinni másoknak, bárcsak az akinek elmondom komolyan venné, mert akkor talán másképp élné az életét.
2023. aug. 23. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

nem érzem magamban az anyai ösztönt és hasonlók, soha nem is éreztem. Ezt csak az értheti aki szintén nem akar gyereket.

Lehet hogy túl nyersen szólok bele, de ebben az esetben semmiképp se legyen gyereked, mert így már eleve csak olyan lélek születhetne le hozzád, akinek nagyon sok a rossz karmája….

Bár elvileg az adott lelkek úgyis megszületnek, de legalább neked nem kell egy rossz karmával rendelkező gyerekkel bajlódni

Mondom ezt úgy, aki olyan szülőkhöz született, akiknél a lélek csak arra várt hogy megélhesse a nagyon rossz karmáját.

Csak nyomorúság lenne belőle

2023. aug. 23. 08:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ebben igazad van. Köszönöm a hozzászólást! Az biztos, hogy sajnálnám, és nem lenne jó látni, hogy nem jönnek be a számításai az életben. Azért, hogy szenvedjen nem hoznék senkit a világra. Úgyhogy van abban valami amit írtál. Én is ismerek olyat akinek valószínű nagyon rossz a karmája sajnos.
2023. aug. 23. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!