Szerintetek mi lehet annak a karmikus oka, hogy közel 30 évesen nem volt párkapcsolatom, nem voltam nővel, barátaim elhagytak és háromszor voltam pszichiátrián?
Mit követtettem el előző életemben? Vannak születés előtti emlékeim.
Egy fénylény megmutatja hol fogok lenni, kik lesznek a szüleim stb. Emlékszem a születésemre. Sőt arra is amiről csak később buddhista szövegekből értesültem: három ház típus jelez szimbolikusan három karmát: a jót egy palota, a közepeset egy hát, a rosszat meg egy kiégett rom. Emlékszem valami kerek tükörfélében jelent meg nekem egy kiégett rom, szimbolikusan jelezve a karmámat. Ezután megszülettem vagy megfogantam.
Meg arra is emlékszem, hogy nem akartam megszületni, olyan érzésem van mintha lelöktek volna ide. A fény lény elégé durva volt velem. Vagy túlságosan határozott.
Egymásra halmozódó problémák miatt közöttük a nőtlenség és az hogy idegennek éreztem magam a testemben, sok sikertelenség és kilátástalanság az életben, egy nagy idegösszeomláshoz, skizofrén rohamokhoz vezettet. Mindenki elfordult töllem mintha fertőző lenne. Azt hiszem mindennek a mélyén a szeretettől megfosztottság volt. Az okozta. Sose kaptam egy ölelést egy nőtől vagy lánytól, a szerelmem sose viszonozták. Az rögzült és azt figyeltem meg hogy mindig az izmos bunkóknak van barátnője. A legtöbb iylen srác vagy férfi öntelt, beképzelt, szószátyár stb stb.
Szerintetek miért kaphattam ezt a karmát vagy sorsot?
Olyan "kellemesek" voltak ezek az előző életek, hogy csak na...
Az első választ én csinos nőként irtam
Mielőtt itt mindenki incel lenne
És femcel sem vagyok
Nekem nem volt szar a gyerekkorom....
12 eves koromtol kezdett szar lenni.
39F incel
12 éves is gyerek
Nekem 6 éves koromtól kezdett szar lenni, 35 évesen már úgy éreztem hogy sikerült rendbetenni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!