Szerintetek mi lehet annak a karmikus oka, hogy közel 30 évesen nem volt párkapcsolatom, nem voltam nővel, barátaim elhagytak és háromszor voltam pszichiátrián?
Mit követtettem el előző életemben? Vannak születés előtti emlékeim.
Egy fénylény megmutatja hol fogok lenni, kik lesznek a szüleim stb. Emlékszem a születésemre. Sőt arra is amiről csak később buddhista szövegekből értesültem: három ház típus jelez szimbolikusan három karmát: a jót egy palota, a közepeset egy hát, a rosszat meg egy kiégett rom. Emlékszem valami kerek tükörfélében jelent meg nekem egy kiégett rom, szimbolikusan jelezve a karmámat. Ezután megszülettem vagy megfogantam.
Meg arra is emlékszem, hogy nem akartam megszületni, olyan érzésem van mintha lelöktek volna ide. A fény lény elégé durva volt velem. Vagy túlságosan határozott.
Egymásra halmozódó problémák miatt közöttük a nőtlenség és az hogy idegennek éreztem magam a testemben, sok sikertelenség és kilátástalanság az életben, egy nagy idegösszeomláshoz, skizofrén rohamokhoz vezettet. Mindenki elfordult töllem mintha fertőző lenne. Azt hiszem mindennek a mélyén a szeretettől megfosztottság volt. Az okozta. Sose kaptam egy ölelést egy nőtől vagy lánytól, a szerelmem sose viszonozták. Az rögzült és azt figyeltem meg hogy mindig az izmos bunkóknak van barátnője. A legtöbb iylen srác vagy férfi öntelt, beképzelt, szószátyár stb stb.
Szerintetek miért kaphattam ezt a karmát vagy sorsot?
Erre nyilván csak annyit lehet mondani hogy rossz a karmád
Legalábbis sokkal több a rossz karmád mint a jó
Ezzel én is így vagyok és ahogy telik az idő csak egyre rosszabb lesz
Olyan minta figyelne es követne…
Nem lehet vele mit kezdeni
Én is egyedül voltam egész életemben
30 felett még rosszabb lesz
Ez marhajó, hogy a sok incel most meg már a karmára fogná a saját bénaságát.
azt sem tudjátok, mi a karma, nem vagytok buddhisták, de tök jó álürügy.
szánalmas
2-es "Ez marhajó, hogy a sok incel most meg már a karmára fogná a saját bénaságát. azt sem tudjátok, mi a karma, nem vagytok buddhisták, de tök jó álürügy. szánalmas"
Válaszodat jelentettem. Elég primitív vagy. Remélem a gyakoriról is kitiltanak. Te vagy a szánalmas Mondatot nagy betűvel kezdünk te tirpák, tipikus magyar vagy még egyet belerúgsz a földön fekvőbe. tart már egy kis önismeretet.
"nem vagytok buddhisták"
Nem vagyunk. Viszont rossz a karmank, az tuti :)
39F incel
1-es abszolút megértelek!
"Olyan minta figyelne es követne…
Nem lehet vele mit kezdeni
Én is egyedül voltam egész életemben
30 felett még rosszabb lesz"
Nekem is oylan mintha mindig azt nézné hol b*szhat ki velem.
Addig olvastam, hogy "hol fogok lenni". Ez magyarul úgy van, hogy "hol leszek".
A magyar nyelvtől is megfosztott a karma.
Szerintem nem a nők tehetnek róla, hogy nektek nem sikerül a párkapcsolat.
Nyilván nem tudtok bánni a nőkkel. Ha tudnátok, nem menekülnének tőletek.
Mielőtt írod, nő vagyok és a stréberek jönnek be nekem, nem a chadek. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!