Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen karma vezethet ahhoz,...

Milyen karma vezethet ahhoz, hogy 2 lélek ikerpárnak szülessen le?

Figyelt kérdés

Ugye asztrológiai képlet teljesen megegyezik, csak amit ebbe az életbe hoztak, az más, más előző életet éltek, más szerepben stb.

Gondolom van jelentősége annak is, hogy két vagy egypetéjűek.

Mert az egypetéjűeknél aztán még a külső is megegyezik.

Miylen karma vezet ezekhez?

2023. jún. 19. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

9 pontosan ezért nagyon kibogozhatatlan az élet, mert egy ennyire jó dologból ilyen könnyen lehet az egyik legrosszabb…

Nekem meg biztos hogy van testvéred mert ha nem lenne akkor tudnád hogy mennyire rossz egyedül felnőni, mekkora alapvető magányban kell élned ha egyke vagy és mennyire borzalmas így belegondolni abba hogy mi lesz majd ha elveszíted a szülődet…

Abban a helyzetben kizárólag egy testvér tudna segíteni, senki más.

Én ismerek olyan ferfi testvérpárt, akik tipikus életképtelenek(mint én) és egyiknek sem lehetett soha felesége, gyereke, de ők legalább ott vannak egymásnak. Együtt csinálnak mindent 50 felett is, még vásárolni is együtt mennek.

Na ez az ami nekem nincs.

Én biztos vagyok benne hogy a testvér nagyon jó karma, az ikertestvér meg az egyik legjobb ami lehet.

Arról nem is beszélve mennyire különleges dolog ez és csak az emberek 0,001 százalékának adatik meg.

2023. jún. 21. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

"tipikus életképtelenek(mint én)"

Köszönöm, kimondtad a varázsszót! Nem azért vagy boldogtalan, mert nincs testvéred, hanem azért, mert életképtelen vagy.

Igen, van testvérem, cirka 10000km-re lakik, így finoman szólva kevés ráhatással vagyunk egymás életére.

Anyám egyke, de nem egyedül nőtt fel, hanem a barátaival. Köszöni szépen, nincsen borzasztó élete.

Ha nem akarod a maradék 50~80 évedet is boldogtalanul tölteni, akkor kezdj el tenni érte, ne azon nyivákolj, hogy nincs tesód.

(Lehet lepontozni.)

2023. jún. 21. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez az ezoteria rovat, nem a mentális egészség. Köszöntem
2023. jún. 21. 19:52
 14/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

De a kérdésben szereplő kifejezések:

asztrológiai képlet

Ezek csak kitalációk, értelmezhetetlen.

Macska karma hegyes, annak van értelme.

2023. jún. 21. 20:06
 15/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ikerterhességet is inkább az evolúció irányából kellene megközelíteni.

Lehet, hogy olyan hibának számít a természet működésében, ami régebben sokkal kevesebb volt. Manapság állítólag a fogamzásgátlók következményének is tulajdonítják.

Ha így nézzük (miért is volt régen kevesebb?), jelenthet valami rosszat is, a faj fejlődése szempontjából, tehát amit mi rontottunk el.

Noha azt is látni kell, hogy az élővilágban a hibás egyedek születésének jelentősége lehet, mert előfordulhat, hogy a szelekció során pont az az ág marad életképes és fog tovább fejlődni. Ezért próbálkozik a rendszer többféle változat generálásával, azután majd elválik, ki tud életben maradni.

Annak nem sok értelmét látom, hogy a folyamatban mi szükség lenne régi, leszerepelt, kóborló lelkekre, hiszen miért is lenne?

Az újabb verziójú egyedben, úgyis újabb verziójú lélek (szoftver) generálódik.

Ami emléktöredékek átszivárognak a generációk között, és az ember agyának mélyéről felszínre hozható, azt csak az ondósejt és petesejt továbbítja, mint adathordozó.

2023. jún. 22. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

- Az egész világ kék színű.

- Nem kék színű az egész világ, csak te vagy színvak.

- Kussojjá', ez nem a szemészet!

2023. jún. 22. 12:34
 17/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Intelligencia, személyeskedés. Ebből is látszik, kinek lehet adni a szavára.
2023. jún. 22. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az két lélek, hisz külön személyiségek egypetéjű ikreknél is, még ha sok közös is lehet bennük persze. Az asztrológiában is számít még pár perc különbség is. Hogy a szoros közelséget, miszerint már az anyaméhben ketten vannak, jóként vagy rosszként élik meg és akkor mi ezzel a feladatuk... Hát fejlődni, gondolom :) Lehet, nem tudtak/akartak alkalmazkodni, most meg muszáj? vagy pont elvesztettek valakit, és most új lehetőséget kapnak vele rendezni a dolgokat? vagy magányosan kellett megküzdeniük valamivel és most az "inga" a másik irányba lendülve egyértelmű társat ad egy hasonló feladathoz? Az is lehet akár feladat, hogy akkor is meghatározza önmagát és a saját útját járja, ha anyuka ugyanolyanba öltözteti. :)
2023. júl. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!