Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lehet az ilyen elkerülhetet...

Mi lehet az ilyen elkerülhetetlen események oka?

Figyelt kérdés

Még régebben láttam egy dokumentumfilmben hogy egy pár utazni ment és halálos balesetet szenvedtek, viszont bármit is csináltak volna, lett volna ott baleset és ígyis-úgyis meghaltak volna vagy valami ilyesmi volt a lényeg, mindegy már nagyon régen hallottam erről de elgondolkoztatott az egész mindenségről.

Vannak az életben ilyen elkerülhetetlen események, ha igen mi az okuk ezeknek?

2023. jún. 15. 15:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10%
7 Sátán embergyilkos volt kezdettől fogva. Rosszul tudtad eddig.
2023. jún. 15. 16:19
 12/29 Grimfox ***** válasza:
13%

Nem mondtam, hogy nem ölt embert. Olvastam én is Jób könyvét. De a cél mindig az volt, hogy ahíveket megkísértse, eltérítse, isten ellen fordítsa. Csak úgy random nem öldökölt. Még Jób könyvében is csak az isten engedélyével emelt kezet Jób családjára.

A biblia szerint emellett nem csak a sátán embergyilkos, hanem bármely angyal, amelynek isten ezt a parancsot adja. Jeruzsálem fölött is angyal szórta a dögvészt, amíg az isten vissza nem hívta. Az ószövetség istene a seregek ura. Többnyire az angyalai által cselekszik, nem saját maga.

2023. jún. 15. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
12 Olvasd vissza, erről beszéltem.
2023. jún. 15. 16:34
 14/29 Grimfox ***** válasza:
13%
Erről is. De te minden idő előtti halált a sátánnak tulajdonítottál, ami viszont nem egyezik a keresztény(sem iszlám, vagy zsidó) tanokkal. Ha nem ember keze által hal meg valaki, akkor az isten döntötte el, hogy annak az életnek vége kell hogy legyen. Ha nem kellene vége legyen, közbelépne, még ha a sátán is használja a halált a maga céljaira. A sátán keze általi halál isten keze általi halál, mert isten engedte, hogy így legyen. Ha az isten nem akarja, akkor a sátán nem ölhet meg senkit.
2023. jún. 15. 16:57
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha folyton ilyeneken gondolkodnánk akkor egy hét alatt mindenki a diliházban kötne ki, tekintve hogy mindenféle ember(szegény, gazdag, csúnya, szép, sikeres, csóró) meghal 25-30 évesen balesetben folyamatosan.

Úgysincs rá magyarázat, úgysem fogjuk tudni hogy véletlen volt e vagy sem

2023. jún. 15. 17:03
 16/29 anonim ***** válasza:
37%

Vannak előre meghatározott események, pl sok lélek tudja, hogy csak egy rövid időre, pár hétre-hónapra fog leszületni, és ezzel a katalizátorral segíteni/tanítani azt a párt, akinek a gyerekeként ilyen rövid ideig testben lesz.

Vannak olyan "balesetek", amiknek kimondottan az a célja, hogy egy adott léleknek szolgáljon halálközeli megtapasztalással, a leszületés előtti megállapodásnak megfelelően.

Mindig beszélgetünk a karmáról, és néha valami természeti erőként, néha ok-okozati következményként van definiálva, de ez egy sokrétű rendszer, ami intelligens módon, a "benne résztvevő" lelkekkel közösen van menedzselve.

A legtöbb karmikusnak tulajdonított esemény nem büntetés, hanem katalizátor, a lélek segítésére.

2023. jún. 15. 18:38
 17/29 anonim ***** válasza:
17%

De milyen jó amúgy hogy ilyesmit megenged magának a karma hogy az legyen a büntetése, “tanítása” egy párnak hogy pár hét után meghal a gyerekük

Mondjuk meg mindig jobb lehet mintha egy pár év után hal meg

Nekem fogalmam sincs milyen ha egy embernek gyereke van, de azért azt gondolom hogy ez egy életre megnyomorit

2023. jún. 15. 18:58
 18/29 Grimfox ***** válasza:
15%

A karma nem tudatos. Nem enged meg magának semmit. Egyszerűen megtörténik, mint az, hogy a labda visszapattan a földről. Nem a labda engedte meg magának, hogy visszapattanjon. Egyszerű természeti jelenség. Pont ezért a karma nem büntetés. És nem tanítás. Tanulhatsz belőle, ha kedved van, ahogy tanulhatsz bármely természeti jelenség megfigyeléséből is.

Nem azért hal meg a gyerek, hogy a szülők valamit tanuljanak belőle, vagy hogy ezzel büntesse őket valami. Sőt, ezzel még csak a gyereket sem bünteti semmi. Ez valami nagy, és súlyos dolog következménye, aminek a szülők, és a gyerek is részesei voltak a múltban. Nem az égiek akarata, és nem a gonosz munkája. Ettől persze tragikus az ilyesmit megélni, és nehéz érzelmileg feldolgozni.

2023. jún. 15. 19:31
 19/29 anonim ***** válasza:
3%

Nekem van bizonyítékom arra hogy tudatos

De úgy látszik hogy még az itteni karmában jártas emberek sem láttak ezek szerint mindent.

Pedig én nagyon nem vagyok szakértő, csak elszenvedője és eljött a pont amikor rájöttem hogy már nem lehet az életemet materialista szemmel megmagyarázni és akkor lettem karma hívő

Számomra abszolút tudatosnak tűnik, de ha leírnám a bizonyítékom, mindenki elhinné itt hogy tudatos. Ezt garantálom

Az meg hogy a szülő elveszti a gyerekét, nekem nagyon a szülő karmájának is tűnik és ezért is mondom hogy elég durva játszótér ez a sík ahol ilyen megtorlás van.

2023. jún. 15. 19:42
 20/29 Grimfox ***** válasza:
36%

A hited a sajátod, nem szállok vitába vele, ha ragaszkodsz hozzá.

Ugyanakkor én is írtam, hogy a szülők karmája is, nem csak a gyereké. A két szülő, és a gyerek valami nagy dolog részesei voltak, aminek ez a következménye. A különbség csak annyi volt, hogy én nem büntetésként magyaráztam.

2023. jún. 15. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!