Mi lehet az ilyen elkerülhetetlen események oka?
Még régebben láttam egy dokumentumfilmben hogy egy pár utazni ment és halálos balesetet szenvedtek, viszont bármit is csináltak volna, lett volna ott baleset és ígyis-úgyis meghaltak volna vagy valami ilyesmi volt a lényeg, mindegy már nagyon régen hallottam erről de elgondolkoztatott az egész mindenségről.
Vannak az életben ilyen elkerülhetetlen események, ha igen mi az okuk ezeknek?
"viszont bármit is csináltak volna, lett volna ott baleset és ígyis-úgyis meghaltak "
Ezt sosem tudhatod, mert az utolsó utáni pillanatban is Isten közbe tud lépni-ha akar.
Sosem sátán az utolsó szó, de nem összekeverendő ha a cselekvés át van adva neki, hogy bármit tehet. Mint pl. most Ukrajnába. Nem Isten cselekszik ott, csak nem áll Isten sátán elé.
*csak nem áll Isten sátán elé és nincs korlátozva sátán.
Jób történetét olvasd el, sok mindent megfogsz érteni az első pár fejezetből.Isten és sátán kommunikációjából.
AY világi ember "sorsnak", "karmának", "elrendelésnek" tud be egy ilyet, a valóság az amit írtam.
Egy ember életidő előtti halla mindig sátán munkája. Minimum alap életidő: 75 év egy ember életében. baleset, gyilkosság, korábbi haláleset, halálos betegség-mindig sátán munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!