Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen karma okoz autizmust?...

Milyen karma okoz autizmust? Meg depressziót?

Figyelt kérdés

Mit tehettem előző életemben, amiért több generációra visszamenőleg depressziós családba születtem, plusz autistán?

Miért vállaltam el ezt a feladatot? Ha a lélek választ, miért választ egy ilyen életet? Mire jó ez neki?

2023. jún. 4. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Persze hogy senki sem tudja pontosan

Illetve de, én igen, nem volt más út, de azt főleg nem tudom hogy hány generációval előttem kezdődött, mert 1930 körül már volt aki öngyilkos lett a családban. Szóval nem velem.

Amíg nem fogom elfogadni a nyomorult élet körforgását, amíg undorodni fogok a munkalehetőségekről (meki-mosogatás kb), addig úgyis meglesz az 5-6 féle betegségem, főleg mivel egyedül kell lennem.

Hogy ez mennyiben karma, mennyiben véletlen, senki nem tudja.

Amit én tudok hogy vannak olyan emberek akiknek az élet megmutatja, hogy nem mi mozgatjuk a szálakat hanem vmi más helyettünk. És nincs választási lehetőség.

És sem orvos, sem asztrológus, sem sámán, sem jós, senki nem tud mondani semmit.

2023. jún. 5. 11:29
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Jah és amíg rokon fél napon keresztül tudja neked sajnáltatni magát, meg eljátszani a hattyú halálát meg elmondani hogy el vagy átkozva kislányom, el vagy átkozva és közben szinte vérben forognak a szemei, akkor nem, nem az én döntésem a pszichés betegség
2023. jún. 5. 11:31
 13/19 NTBS ***** válasza:
76%
Azt nem tudom, de a következő életedben sokkal jobb lesz.
2023. jún. 6. 07:24
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
13 🤣🤣🤣🤣🤡
2023. jún. 6. 07:26
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Nemed? Korod?
2023. jún. 6. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:
17%
Nincs reinkarnáció.
2023. jún. 19. 18:20
 17/19 anonim válasza:
Megdöbbentő végigolvasni az ilyen jellegű kérdésekre adott reakciók többségét, hűen tükrözi a magyar emberek hitrendszerét. Tele van a társadalmunk dühvel,arroganciával,sértettséggel és az empátia illetve tolerancia terén is bőven van hova fejlődnünk. De maradjunk csak az oldal összetételénél, elképesztően sok a saját igazát egyetemes igazságként és azt a közösségre ráerőszakolni akaró okostojás,akik itt (is) élik ki a frusztrációjukat. A karma témakörére épülő kérdések reakciójaira voltam kíváncsi,azt hittem,hogy a témában kompetens,érdeklődő,intelligens válaszok,eszmecserék lesznek túlnyomóan,de itt nem szimplán a trollkodás megy pár szkeptikustól,akik véletlenül,vagy unalomból idetévedtek... ez az a szint,amikor a hülyék okoskodnak.. Ezt nem bírtam magamban tartani,sorry I'm not sorry 😣 az a pár ember,aki viszont tényleg normálisan,informatívan reagál,annak pacsi👍👍 Pontosan meg is nyilvánult a válaszokból,hogy kinek milyen tartományban van a rezgésszintje... Ébresztő alvó emberkék,ha nem emelitek tudatosan a rezgésszinteteket,akkor bajban lesztek! Leáldozóban van ez a materialista,patriarchális berendezkedésű,elavult hitrendszerrel teli korszaka az emberiségnek. Hiába ragaszkodsz hozzá,ez az állapot már nem fenntartható. Az emberiségnek kollektívan fel kell emelkedni és korszakot váltania...a legmélyebben vagyunk az anyagba süppedve,innen már csak felfelé vezet az út. Na de hova? Oda,ahova mindig is tartoztunk,mert mindannyian tömény fehér fénylények és az egyetemes Szeretet megnyilvánulásai vagyunk és voltunk. Akár hiszed akár nem. Ha nem hiszed el,nekem az is jó. Ezt hívják szabad akaratnak. Jogod van a szabad akaratodhoz egészen addig,amíg nem ártasz vele másoknak. ❤️
2023. szept. 8. 13:50
 18/19 anonim válasza:

Jah és a kérdésedre a válaszomat majdnem lehagytam...

Kedves Kérdező!

Biztos vagyok benne,hogy nagyon nehéznek éled meg a helyzetedet. Az is, de gondolj bele,hogy te lehetsz az,aki véget vethet a régóta fennálló generációs traumának a családodban,mivel keresed az okokat,a megoldást,a gyógyulást és nem elnyomod,szőnyeg alá söpröd a problémákat mint az elődeid. Próbálj meg úgy gondolni rájuk,hogy ők is sérültek voltak,traumatizáltak,és nekik fokozottan nehezebb volt régen segítséget kérni,ma sokkal több lehetőségünk van,számtalan módszer,terápiák,önismereti könyvek,tanfolyamok,előadások,inteszabad információáramlás ,stb

2023. szept. 8. 14:23
 19/19 anonim válasza:

Folyt.: *internet,orvostudomány fejlődése,stb stb

Kezedbe kell venned az életed irányítását,a gyógyulásodat,mert senki nem fogja megtenni helyetted:( ki kell lépned az áldozatszerepből,bármennyire is nem érzed jogosnak az "örökségedet":( nagyon sajnálom,hogy így érzed magadat,mert egy gyönyörű,csodálatos ember vagy,csak még magad sem érezted azt az erőt,amivel rendelkezel. Megérdemled,hogy boldog legyél,erre születtél,és arra,hogy másokat boldoggá tegyél pusztán a lényeddel,energiáddal. Oldásokra kéne járnod, tisztításokra olyan gyógyítóhoz,látóhoz,akik profik.

Egyedül nem fog menni,kell,hogy segítsenek neked,energetizálva legyenek a csakráid,az energiameződ,az aurád le legyen tisztítva,stb. Az is lehet,hogy rá van tapadva valamelyik csakrádra egy asztrállény,entitás,ami csapolja folyamatosan az energiádat,vagy már generációk óta lehet,hogy rontás vagy átok van a családi vonaladon,ami szintén csak mérgez és mérgezte a felmenőidet. Nagyon kérlek,hogy gondold át ezeknek is a lehetőségét,amely/amelyek problémát okozhatnak a háttérben. Mindent ki kell pucolni,előszedni,feltépni,leporolni,mert ezek mar egy ideje rakódnak rád,hozod is előző életek összességéből,leszármazottaid feldolgozatlan traumái,a sajat elakadasaid is,ebben az életben akár magzati,gyermekkori serulesek ,tudattalanba elraktarozott elmenyei, szüleiddel valo kapcsolatod mennyire harmonikus,ill.a csaladi dinamika ahol felnottél,mennyire támogató vagy mérgező közeg

Nagyon komplex az,hogy valaki mennyire lesz mentálisan stabil,kiegyensulyozott,mennyire tudja sajat magat a legjobb formájára fejleszteni... Mindenkinek van helyrehoznivalója,senki nem születik le a fizikai síkra úgy,hogy ne lenne megoldandó feladata(i)👍 még ha úgy is tűnik,hogy másoknak megszületni volt csak nehéz,ne ítélkezz,mert nem tudhatod,hogy neki milyen és mennyi megoldando feladata van az életében. Gondolj az emberekre szeretettel,megértéssel,tudd magadat a másik helyébe/érzéseibe belehelyezni izelkezesmentesen, és adj hálát azért,ami csak eszedbe jut. Írhatsz nyugodtan,ha gondolod.

A legjobbakat kívánom Neked❤️

2023. szept. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!