Így is ugyanakkora bűn lenne az öngyilkosság?
Tegyük fel előző életemben megöltem magam 30 évesen, mostani életemben 27 vagyok és direkt olyan embereket (szülőket) adott mellém a karma hogy ő miattuk ne tudjam megtenni, mert féltem őket és nem akarok szenvedést okozni, stb..
Most akkor mi van, ha kivárom ameddig elmennek a szüleim és utána teszem meg, addig meg gondoskodok arról hogy ne vállaljak be semmi olyat ami a világhoz kötne.
Pl. tegyük fel már 50 leszek és nem vár rám sok minden, elment mindkét szülőm, a szerzett kapcsolataimat direkt elüldözöm magam mellől és nem szomorúságomban hanem csak úgy megteszem?
De ha előbb elmennek, akkor előbb. Csak úgysem fognak.
Tudom hogy a karma azt szeretné hogy ne tegyem meg soha és hozzak ki minél többet az életemből hogy magasabb minőségben éljek, fejlődjek, de én ragaszkodom ahhoz hogy egy nap én döntsek a saját életem felől.
Szerintem gyönyörűszép és szabad döntés, nem olyan alantas mint mikor 89 évesen pelusban meg csövekkel vergődik át valaki a túlvilágra. Nevetségesnek és undorítónak tartom amikor valaki ennyire ragaszkodik önmaga miatt a tyúkszaros kis életéhez. Nem mások miatt…
Így is ugyanakkora bűn lenne mintha mostanában tenném meg, vagy ez így sokkal jobb?
#16 Tavalyi. Kanada élen jár ebben. Mentális betegekre is kiterjesztenék. Gyakorlatilag bárki mehetne szerintem. De ha mélyebben belegondolsz, ez a törvénytervezet életellenes. 8 milliárd ember él a Földön, gondolom pont ezért nem ellenkeznek.
Első probléma: komolyan veszel egy 444-es cikket.
Második probléma: El sem olvastad az eredeti cikket amiből "fordítottak".
{“The current exclusion of those with a mental disorder from end-of-life choice is stigmatizing, discriminatory and unconstitutional,” the group said in a statement. “We must avoid creating barriers that will prolong grievous suffering.”}
{“There must be specific benchmarks for when this continued deprivation of rights will cease.”}
{Bill C-7, which passed in March 2021, reflected the court’s concerns, but lawmakers implemented a two-year ban on patients with mental illness as the sole cause of accessing assisted death, giving them more time to study the issue. That study would have ended 17 March.}
{“We have begun to have discussions informally,” said Lametti. “We do think there is widespread support.”}
Mégis miről beszélsz brom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!