Figyelmeztessem az egyik ismerősömet, ha tudomásomra jut, hogy a közeljövőben valamilyen visszavonhatatlan karmikus esemény fog történni vele?
Betegség, baleset vagy bármi, ami a hátralévő életét meg fogja határozni!
Vagy maradjak csendben és tegyek úgy, mintha mi sem történne?
20 "Nyitott az ilyesmire,"
Erre voltam kíváncsi.
"Csak a felületét kapargatja a dolgoknak."
Tehát van még esélye, hogy noirmális marad. Többek közt ezért felesleges a baromságaiddal fárasztani.
Általàba szoktam tudni mik azok amit olvasok hallok amik nekem szolnak..
És a kérdésed az..ráadàsul tudom hogy vmi màr megtörtént és azt hiszem rosszul döntöttem..de nem emlékszek mi..
Összefügghet azzal hogy amit álmodott de nem mondta el..
Azt hittem tul vagyok a lélek sötét éjszakàjàn de lehet rosszabb jön?
Ird meg privibe mit nem mersz elmondani az ismerösödnek aztàn eldöntöm velem rezonàl e..
Nem gondoltam volna hogy ebben a témában is ekkora gyökerek szólnak hozzá egy ilyen témához.Látom,már sajnos mindenkinek megengedik hogy internetezzen.. :)
Ha nem is hisztek az ezotériában,legalább ne legyetek ekkora tuskók..ha ti tennétek fel kérdést,ti sem ilyen válaszokat várnátok ahol konkrétan idiótának neveznek titeket.
Legyen ez a legnagyobb öröm az életetekben!
Kérdező ha egy barátodról van szó és ha nem,nem mondanám el neki..mert így vagy úgy de be fog következni az aminek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!